今日同朋友去咗銅鑼灣Bingo & Cook試佢哋新推出嘅醬油蟹放題,$298起就可以任食韓國直送嘅醬油蟹,真係幾抵食😍🅵🅾🅾🅳第一輪會係上雌蟹,會有橙黃色嘅蟹膏🦀第一碟後可無限追加公蟹,肉質比較厚,而無限追加的蟹就沒有蟹蓋,兩種都醃得剛剛好,唔會太咸。餐廳仲提供紫菜飯,將蟹膏撈落飯度食真係好正!除咗主菜醬油蟹,放題包咗無酒精罐裝飲品同蒜蓉牛油蟹,仲可以任食幾款韓式小食,分別係、辣炒年糕、原味炸雞同年糕香腸串🙆🏻‍♀️餐廳裝修主打韓國街頭風,好似置身係韓國大排檔😆座位之間唔會太逼。服務都唔錯,店員會主動幫我哋換碟同收走蟹殼。醬油蟹放題時段由下晝5點半到夜晚9點。加配優惠:▪️ +$45任飲3支韓國啤酒/燒酒▪️ 可以加錢另配醬油鮑魚/醬油蝦

🅵🅾🅾🅳

加配優惠: