2025-05-18 2054 浏览
#銅鑼灣地膽 今次約朋友食最愛的醬油蟹,Bingo & Cook10週年推出醬油蟹 任食套餐 ,限制時間1小時 ,🦀 雄蟹 $298 / 雌蟹 $348 第一碟後可無限追加公蟹, 追加的公蟹沒有蟹殼,吃著更方便!套餐外追加警油鮑魚 $70 及🍤 醬油蝦 $80,滿桌都是醬油美食!超滿足!✨ 醬油蟹:醬油蟹肥美肉厚~蟹黃極多,味道鮮甜完全不會腥 ,醬油不會太鹹更提鮮。學韓國人用手擠出蟹肉放進暖暖的紫菜飯,好吃又暖胃 🍚🐚 醬油鮑魚:鮑魚鮮嫩,醬油味道濃郁 ,口感彈牙!醬油蝦:大大隻蝦,肉質鮮甜可口, 鮮味十足! 🍜 烏冬炒年糕: 麵條Q彈,年糕軟滑 ,醬汁味道適中,辛中帶甜很好吃.🍗 炸雞: 外脆內嫩爆出肉汁,完美炸至金黃; 配搭醬汁更滋味. 🌭 年糕香腸串: 年糕香腸雙重口感,咸香可口 ,充滿韓國地道口味!🥤 套餐包罐裝飲品, 清爽解渴!Bingo and Cook📍 銅鑼灣駱克道491-499號京都商業中心2樓(銅鑼灣站C出口)

🐚 醬油鮑魚:鮑魚鮮嫩,醬油味道濃郁 ,口感彈牙!

醬油蝦:大大隻蝦,肉質鮮甜可口, 鮮味十足!

🥤 套餐包罐裝飲品, 清爽解渴!

Bingo and Cook
2025-04-17 2056 浏览
約朋友聚會,要搵間地方大、好坐、食物唔貴之餘份量又大嘅餐廳,我就諗到去銅鑼灣嘅樓上韓國餐廳Bingo & Cook😎餐廳走韓式大排檔風格,一入去見到裝潢同埋K-Pop海報、車站牌等裝飾就感受到濃濃韓國風,靠窗位置更整到好似韓國街頭啲布帳馬車咁,好有feel😍😍🦀50cm 韓式海鮮鍋 $380餐廳招牌鍋物,要出動兩個煤氣爐🔥size超級誇張🤣裡面有鮑魚、蟹、蝦、魷魚、青口、蜆等等,份量十足👏🏻辣度叫咗少辣,湯底惹味之餘唔會太嗆喉,海鮮亦夠入味😛🍖豬腳套餐(豬腳半隻+紫菜包飯)$228晚市最近推出幾抵食嘅套餐,有半隻豬腳加自選口味嘅紫菜包飯。豬腳-半隻份量都幾多😻豬肉偏瘦但肉質都ok,夠彈牙,可以配大醬、洋蔥、蘿蔔絲泡菜同生菜食,口感豐富😽牛肉紫菜包飯-餡料幾足👍🏻🧀玫瑰醬炒年糕 $188經典口味嘅年糕,見到面頭鋪滿拉絲芝士好邪惡又吸引😈滿滿嘅芝士加上拉麵、煙韌年糕、洋蔥,呢個配搭簡單又好味😋🧇水果窩夫餐廳新出甜品,窩夫上鋪上不同水果,賣相幾吸引,水果好新鮮🍇🍓🫐推介指數(10分為滿分):7.5分

🦀50cm 韓式海鮮鍋 $380

🍖豬腳套餐(豬腳半隻+紫菜包飯)$228
晚市最近推出幾抵食嘅套餐,有半隻豬腳加自選口味嘅紫菜包飯。

牛肉紫菜包飯-餡料幾足👍🏻

🧀玫瑰醬炒年糕 $188

🧇水果窩夫

推介指數(10分為滿分):7.5分

2025-04-17
2025-02-26 1742 浏览
這間人氣韓式餐廳其中一間分店位於銅鑼灣的京都廣場,由韓國人親自主理。店內環境寬敞舒適,裝潢還原地道的韓式大排檔風格,有櫻花、電話亭及懷舊遊戲機等可拍照。韓式前菜涼拌豆芽清脆;蕃薯軟糯;韓式泡菜集鹹酸辣甜好有層次。韓式牛肉海鮮鍋 - $350一片片牛肉堆積如山,有著豐富且均勻的油脂分佈,牛味濃郁又嫩滑多汁;海蝦爽滑彈牙充滿鮮味;厚肉爽身的鮑魚已去除內臟,有著明顯的鮑魚鮮味;雪白肉厚的帆立貝有純淨的甘甜,裙邊爽脆,而月牙位軟糯,還有魷魚鬚、雜菇及蔬菜等,湯頭愈煮愈鮮味。粉絲 +$25跟餐為公仔麵,可轉成晶瑩剔透的粉絲,吸飽湯汁的精華。蜂蜜黃油炸雞(全份) - $198韓式炸雞有多塊無骨雞件,金黃酥脆的雞皮有著薄透的炸衣毫不油膩,雪白的雞肉保留大量肉汁好嫩滑不乾柴,還撒滿芝士粉。炸魷魚 - $78原隻魷魚份量十足,魷魚鬚較香脆,魷魚身較為厚肉,煙煙韌韌充滿彈性。牛肉紫菜包飯 - $65韓式紫菜包飯內餡豐富多樣,紫菜包裹著絲絲嫩滑的牛肉之餘,又有醃白蘿蔔、紅蘿蔔及青瓜等蔬菜,帶微微麻油香。
韓式前菜
韓式前菜
涼拌豆芽清脆;蕃薯軟糯;韓式泡菜集鹹酸辣甜好有層次。
韓式牛肉海鮮鍋 - $350
粉絲
粉絲
粉絲 +$25
跟餐為公仔麵,可轉成晶瑩剔透的粉絲,吸飽湯汁的精華。
蜂蜜黃油炸雞(全份) - $198
炸魷魚
炸魷魚
炸魷魚 - $78
牛肉紫菜包飯 - $65
2025-02-25
最近又心思思想食韓國野,所以就來到Bingo & Cook嘅銅鑼灣分店!一去到門口就已經有個櫻花樹打卡位,再望吓周圍嘅環境,個感覺真係彷如置身喺韓國街頭一樣!望住呢啲充滿韓國風格嘅裝修,然後一邊品嚐住韓式料理,真係零舍有氣氛啊~✨前菜有泡菜、西蘭花、蓮藕同埋青瓜~韓式牛肉海鮮鍋加粉絲💰HK$375叫咗呢個近期嘅新品 — 韓式牛肉海鮮鍋!中間有大量嘅秘製牛肉,仲有多款海鮮包圍住!湯底嘅味道越煮越突出,推薦一定要加粉絲,等啲粉絲吸收晒湯底嘅精華!韓式粉絲嘅口感Q彈,掛汁能力極高,越食越惹味~醬油蟹一隻連飯💰HK$270蟹肉質地嫩滑,醬油嘅鹹香味亦增強咗蟹肉嘅鮮味!用醬油蟹啲蟹肉蟹膏,加埋雞蛋撈飯,味道真係超正👍🏻~蜜桃忌廉溝鮮奶💰HK$58啖啖都係蜜桃嘅果香味,清新爽口~Snowing Choco Latte💰HK$88賣相滿分,最頂層仲有雪糕啊!充滿濃郁嘅朱古力奶味,甜度剛剛好~

✨前菜
有泡菜、西蘭花、蓮藕同埋青瓜~
前菜

韓式牛肉海鮮鍋加粉絲💰HK$375
韓式牛肉海鮮鍋加粉絲

醬油蟹一隻連飯💰HK$270

蜜桃忌廉溝鮮奶💰HK$58
啖啖都係蜜桃嘅果香味,清新爽口~
蜜桃忌廉溝鮮奶

Snowing Choco Latte💰HK$88
Snowing Choco Latte

前菜
韓式牛肉海鮮鍋加粉絲
蜜桃忌廉溝鮮奶
Snowing Choco Latte
最近試咗Bingo & Cook個醬油蟹任食,雖然醬油蟹嘅質素可能比唔上喺韓國食到嘅,但係喺未去到韓國之前食到醬油蟹,仲要係放題!!其實已經好開心啦!餐廳嘅裝修都幾有特色,入口等𨋢位置仿效韓國地鐵站牆身,令人一行入去就好似去咗韓國咁。座位仲要係韓國成日都見到嘅圓枱配圓桶櫈,氛圍感滿滿!餐廳中間佈置咗個帳篷,個feel就好似喺韓國啲路邊攤度食緊Street Food咁 😙講返個醬油蟹,雖然隻蟹啲肉質唔及喺韓國食到嘅咁爽口,但係蟹肉醃得好入味但又唔會太鹹,有膏得黎又啖啖肉,頭一轉上蟹仲配埋蟹蓋同生雞蛋,送飯啱晒!除咗醬油蟹,餐廳仲有其他熟食提供1小時無限放題。韓國Street food又點少得Tteokbokki呢,味道比想像中甜咗啲,但辣度適中,舊舊都入味。仲有可以試埋佢地個蒜香焗蟹,有濃郁嘅蒜香同焗香咗嘅美奶滋,同蟹肉好夾。另外可以留肚食吓佢地個韓式炸雞,啲雞炸得好香脆,不過就乾咗少少,但係唔梗要,佢地有汽水任飲😂

今日同朋友去咗銅鑼灣Bingo & Cook試佢哋新推出嘅醬油蟹放題,$298起就可以任食韓國直送嘅醬油蟹,真係幾抵食😍🅵🅾🅾🅳第一輪會係上雌蟹,會有橙黃色嘅蟹膏🦀第一碟後可無限追加公蟹,肉質比較厚,而無限追加的蟹就沒有蟹蓋,兩種都醃得剛剛好,唔會太咸。餐廳仲提供紫菜飯,將蟹膏撈落飯度食真係好正!除咗主菜醬油蟹,放題包咗無酒精罐裝飲品同蒜蓉牛油蟹,仲可以任食幾款韓式小食,分別係、辣炒年糕、原味炸雞同年糕香腸串🙆🏻‍♀️餐廳裝修主打韓國街頭風,好似置身係韓國大排檔😆座位之間唔會太逼。服務都唔錯,店員會主動幫我哋換碟同收走蟹殼。醬油蟹放題時段由下晝5點半到夜晚9點。加配優惠:▪️ +$45任飲3支韓國啤酒/燒酒▪️ 可以加錢另配醬油鮑魚/醬油蝦

🅵🅾🅾🅳

加配優惠:
▪️ +$45任飲3支韓國啤酒/燒酒
▪️ 可以加錢另配醬油鮑魚/醬油蝦
2025-07-26 0 浏览
第一次試呢個醬油蟹任食套餐!佢分開雌蟹同雄蟹🔥🔥整體醬油蟹唔會太鹹,雌蟹有蟹膏,雄蟹冇蟹膏,但係相比雄蟹蟹肉較鮮甜。配埋紫菜白飯一齊食,即刻昇華咗~除咗醬油蟹,仲有好多任叫小食,炸雞外脆內嫩,唔話好乾。魚糕炒年糕煙韌得嚟唔會太膩,配埋年糕香腸串,好有街頭風味。仲有韓式燒牛腸連燒韓牛一客,第一次食牛腸,燒得香脆,油脂滿滿,勁邪惡‼️———————————————📍 Bingo & Cook(銅鑼灣)
香港銅鑼灣駱克道491-499號京都
第一次試呢個醬油蟹任食套餐!佢分開雌蟹同雄蟹🔥🔥

———————————————

📍 Bingo & Cook(銅鑼灣)
香港銅鑼灣駱克道491-499號京都
以韓式大排檔為主題,有多個打卡位,店內播放着K-Pop音樂,猶如置身韓國街頭。為慶祝開業十周年,更推出1小時醬油蟹放題,人均大約$298即可任食醬油蟹、烏冬炒年糕、炸雞、年糕香腸串。醬油蟹採用韓國直送藍蟹,經過醬油、蒜、辣椒等調味料醃製後,呈現出的獨特風味,蟹肉肥美,色澤帶藍,蟹膏帶鮮橙紅色,隻隻爆膏鮮甜。香腸年糕大串帶點焦香,香腸咬落扎實多汁,年糕口感軟糯煙韌,味道甜辣適中,酸酸甜甜,非常開胃。蒜蓉牛油炒蟹也是我的心頭好,蟹肉肉質柔軟,香氣四溢,再加上蒜蓉牛油醬,口感好Creamy香口。韓式炸雞熱辣辣,外皮黃金酥脆,肉質鮮嫩多汁,淋上甜辣醬,增添了濃郁的味道。韓式烤牛肉用秘製燒肉汁醃製,味道香濃帶點香甜,滿滿濃香燒牛肉味,味道鮮美。烤牛腸外層焦脆,內𥚃帶有豐富油脂,口感Q彈。
以韓式大排檔為主題,有多個打卡位,
店內播放着K-Pop音樂,猶如置身韓國街頭。

為慶祝開業十周年,
更推出1小時醬油蟹放題
人均大約$298即可任食醬油蟹、
烏冬炒年糕、炸雞、年糕香腸串。

醬油蟹採用韓國直送藍蟹,
經過醬油、蒜、辣椒等調味料醃製後,
呈現出的獨特風味,
蟹肉肥美,色澤帶藍,
蟹膏帶鮮橙紅色,隻隻爆膏鮮甜。

香腸年糕大串帶點焦香,
香腸咬落扎實多汁,
年糕口感軟糯煙韌,
味道甜辣適中,酸酸甜甜,非常開胃。

蒜蓉牛油炒蟹也是我的心頭好,
蟹肉肉質柔軟,香氣四溢,
再加上蒜蓉牛油醬,口感好Creamy香口。

韓式炸雞熱辣辣,
外皮黃金酥脆,肉質鮮嫩多汁,
淋上甜辣醬,增添了濃郁的味道。

韓式烤牛肉用秘製燒肉汁醃製,
味道香濃帶點香甜,
滿滿濃香燒牛肉味,味道鮮美。
烤牛腸外層焦脆,
內𥚃帶有豐富油脂,口感Q彈。
用餐优惠
  • 韓式烤牛肉
  • 韓式烤牛腸
  • 蒜蓉牛油炒蟹
2025-07-24 0 浏览
之前黎都係食韓國野,今次黎食醬油蟹放題🦀✨雄蟹$298/雌蟹$348(雌蟹只限第一碟)我揀咗雌蟹,一揭開蓋——爆膏!蟹膏都幾多,啖啖creamy,醬油鹹香啱啱好,撈埋紫菜飯真係無得輸!!蒜蓉牛油蟹都係必點!熱辣辣上枱,牛油蒜香超邪惡其他任食都唔馬虎:韓式炸雞脆皮多汁年糕香腸串辣辣哋好過癮烏冬魚糕湯都唔錯仲有罐裝飲品任飲另外仲額外加配左醬油蝦、鮑魚同扇貝,鮮味十足!食完第二日仲掛住個蟹膏味⋯⋯😭呢度仲有好多打卡位,真係有d好似去左韓國既感覺呀
之前黎都係食韓國野,今次黎食醬油蟹放題🦀
✨雄蟹$298/雌蟹$348(雌蟹只限第一碟)

蒜蓉牛油蟹都係必點!
熱辣辣上枱,牛油蒜香超邪惡

其他任食都唔馬虎:
韓式炸雞脆皮多汁
年糕香腸串辣辣哋好過癮
烏冬魚糕湯都唔錯
仲有罐裝飲品任飲

另外仲額外加配左醬油蝦、鮑魚同扇貝,鮮味十足!
食完第二日仲掛住個蟹膏味⋯⋯😭

呢度仲有好多打卡位,真係有d好似去左韓國既感覺呀

2025-07-23 0 浏览
今日同朋友嚟咗試近期大熱嘅醬油蟹任食!閒日都好多人,好彩都好快入座。一坐低已經幫我地落咗一round野食,等我地唔使等咁耐,服務超好,大讚👍🏻我哋揀咗蟹乸,勁多膏🥹好鮮甜好好味一啲都唔腥,配紫菜飯食一流💕每round上蟹都快,係食得滿足嘅💯另外單點嘅韓式燒牛腸連燒韓牛都好高質啲牛腸燒到外脆內軟,爆汁🥹最估唔到係連任食嘅年糕串同炸雞都勁高水準⭐一定要留肚試下!我地最尾忍唔住食咗三輪炸雞🤣🤣絕對會再嚟同介紹朋友去💯
今日同朋友嚟咗試近期大熱嘅醬油蟹任食!
閒日都好多人,好彩都好快入座。

我哋揀咗蟹乸,勁多膏🥹好鮮甜好好味
一啲都唔腥,配紫菜飯食一流💕
每round上蟹都快,係食得滿足嘅💯

另外單點嘅韓式燒牛腸連燒韓牛都好高質
啲牛腸燒到外脆內軟,爆汁🥹

最估唔到係連任食嘅年糕串同炸雞都勁高水準⭐
一定要留肚試下!
我地最尾忍唔住食咗三輪炸雞🤣🤣

絕對會再嚟同介紹朋友去💯
2025-07-17
好少地方有得食醬油蟹,搜尋之下搵到呢間任食醬油蟹放題試吓。近地鐵站,環境唔錯,侍應都係韓國人,韓式街邊大排檔佈置,燈光閃閃,有蟹公和蟹乸可以選擇。任食韓式醬油蟹:我哋揀咗蟹乸,因為可以食膏,醬油的鹹香滲透蟹肉,蟹肉滑嫩。韓式燒牛腸+燒韓牛鍋:一大盤密集式食物好豐富,牛腸油脂豐厚,燒烤過後外脆內彈,韓牛大大片,肉汁juicy。蒜蓉牛油炒蟹:蒜香和牛油和蟹肉層次分明,好creamy烏冬炒年糕:年糕煙韌,烏冬彈牙,微辣,適合喜歡韓式辣味的可以一試。韓式炸雞:大大件,外皮酥脆,正宗韓式街頭小食味道。年糕香腸串:小串,煙燻年糕與香腸的鹹甜很夾紫菜飯:好大碗,滿滿的紫菜,幸福感爆棚。罐裝飲品:選擇種類眾多,夏天最適合冰凍飲品食完第一輪,可以再叫醬油蟹,其餘喺QR code落單,好方便!餐廳仲有打卡地方,周圍都有韓星poster和韓式佈置,食完可以影相。
好少地方有得食醬油蟹,搜尋之下搵到呢間任食醬油蟹放題試吓。

蒜蓉牛油炒蟹:蒜香和牛油和蟹肉層次分明,好creamy

韓式炸雞:大大件,外皮酥脆,正宗韓式街頭小食味道。

年糕香腸串:小串,煙燻年糕與香腸的鹹甜很夾

紫菜飯:好大碗,滿滿的紫菜,幸福感爆棚。

罐裝飲品:選擇種類眾多,夏天最適合冰凍飲品

2025-07-13
  • 醬油蟹
來自醬油蟹迷嘅推薦!話說我試過好幾次食完醬油蟹都肚痾,所以每次都睇咗評價先去食!畢竟冇理由俾錢買難受😌呢間韓國餐廳係韓國人主理,環境都好乾淨衛生,而且呢個價錢任食醬油蟹黎講真係抵到爛!叫埋韓國二攤比叫嘅烤牛腸,好似去咗韓國地攤咁好有feel,韓國人店員都可以用韓文同英文溝通!—————————————————————📍 Bingo & Cook (銅鑼灣)地址: 香港銅鑼灣駱克道491-499號京都廣場2樓✍🏻/食評/◍雌蟹醬油蟹任食套餐 $348 (1小時)雌蟹係有蟹膏而雄蟹係冇嘅,睇個人鍾唔鍾意食生蟹膏,第一round就上雌蟹,好多膏而且蟹肉晶瑩剔透好新鮮,醬油汁係偏甜連帶少少少少辣,鹹度亦唔高,就咁單食都唔會覺得好鹹。醬油蟹不嬲都係米飯神偷,配埋韓國香米一齊撈埋嚟食更加食得出鮮味!就算encore店員都比咗8舊我哋,平均每個人一個鐘都食咗7-8舊蟹件!!唔好生蟹嘅話仲有熟蟹可以叫~除咗醬油蟹之外,仲有炸雞、年糕腸仔同紫菜米飯可以任叫!見隔籬枱都有叫烤牛腸所以都叫埋,牛腸洗得好乾淨好好味,仲要比唔少份量嘅韓牛塊同年糕,年糕口感煙靭好有米香味😈嘢飲仲要任飲任君選擇 Cp值好高!!推薦
—————————————————————
📍 Bingo & Cook (銅鑼灣)
地址: 香港銅鑼灣駱克道491-499號京都廣場2樓

✍🏻/食評/

◍雌蟹醬油蟹任食套餐 $348 (1小時)
雌蟹係有蟹膏而雄蟹係冇嘅,睇個人鍾唔鍾意食生蟹膏,第一round就上雌蟹,好多膏而且蟹肉晶瑩剔透好新鮮,醬油汁係偏甜連帶少少少少辣,鹹度亦唔高,就咁單食都唔會覺得好鹹。醬油蟹不嬲都係米飯神偷,配埋韓國香米一齊撈埋嚟食更加食得出鮮味!就算encore店員都比咗8舊我哋,平均每個人一個鐘都食咗7-8舊蟹件!!唔好生蟹嘅話仲有熟蟹可以叫~除咗醬油蟹之外,仲有炸雞、年糕腸仔同紫菜米飯可以任叫!見隔籬枱都有叫烤牛腸所以都叫埋,牛腸洗得好乾淨好好味,仲要比唔少份量嘅韓牛塊同年糕,年糕口感煙靭好有米香味😈嘢飲仲要任飲任君選擇 Cp值好高!!推薦~
今晚直衝銅鑼灣Bingo & Cook🦀醬油蟹迷尖叫吧晚市90分鐘$298起就任食爆膏蟹公🦀加$50升級巨型蟹乸🦀啖啖蟹黃多到漏🤩重點係👉🏻蟹膏多到可以撈3碗飯🥳鮮甜濃郁仲帶微微酒香👍真係超正👍🍽️ 任食Menu喪點攻略✅ 醬油蟹無限Refill!蟹肉果凍口感+秘製醬油醃製✅ 烏冬炒年糕用韓式辣醬炒到掛汁年糕口感煙韌✅ 韓式炸雞外脆內嫩🤩蜂蜜蒜香好惹✅ 年糕香腸串經典韓國街頭風味😆甜辣醬好辣 ✅韓牛腸x韓牛😬牛味濃郁.配料洋蔥🧅炒熟好甜👍✅ 解膩必備汽水😆我就梗係再嗌燒酒啦😬15蚊枝真係超抵飲👍

今晚直衝銅鑼灣Bingo & Cook🦀

✅ 年糕香腸串經典韓國街頭風味😆甜辣醬好辣

✅韓牛腸x韓牛😬牛味濃郁.配料洋蔥🧅炒熟好甜👍

✅ 解膩必備汽水😆我就梗係再嗌燒酒啦😬15蚊枝真係超抵飲👍
2025-07-17 75 浏览
真係唔敢相信啦,喺香港竟然可以唔使300都可以食到醬油蟹放題!有二百幾蚊至到三百幾蚊嘅放題可以揀!我哋嗌咗$348嘅醬油蟹放題,因為我哋真係好鍾意充滿蟹膏嘅蟹啊!我哋第一round🥰🥰當然要叫醬油蟹啦,醬油蟹嘅蟹蓋同埋裏面都充滿蟹膏,蟹肉仲好鮮甜添😆😆😆真係好抵呀!年糕腸仔卷既年糕同腸仔都超好食呀❤️仲要有埋炸雞㖭啊!煙煙韌韌~外脆內軟呀😍可以無限refill呢下先最正!😛😛連嘢飲都有唔同嘅汽水可以揀㗎!我哋仲加咗牛腸超級好食呀!環境都好靚,好似返咗韓國咁~下次一定再encore

有二百幾蚊至到三百幾蚊嘅放題可以揀!

我哋第一round🥰🥰
年糕腸仔卷既年糕同腸仔都超好食呀❤️

仲要有埋炸雞㖭啊!
煙煙韌韌~外脆內軟呀😍
可以無限refill呢下先最正!😛😛
連嘢飲都有唔同嘅汽水可以揀㗎!
我哋仲加咗牛腸超級好食呀!

環境都好靚,好似返咗韓國咁~
下次一定再encore

2025-07-17 65 浏览
$298蟹公/ $348 蟹乸  1小時任食醬油蟹餐 任食餐單: 1.韓式醬油蟹:蟹乸勁多蟹膏,爆哂膏,蟹肉嫩滑鮮甜 。醬油濃香。惹味又多肉。2.紫菜飯配蟹肉蟹膏,撈埋一齊食美味可口。特別惹味,成碗飯食晒。食完忍唔住追加再點多次。追加蟹沒有蟹蓋。3.蒜蓉牛油炒蟹:蟹肉新鮮。醬汁有忌廉汁加牛油,蒜蓉混合一起,醬汁好特別。香氣撲鼻 。4.烏冬炒年糕: 烏冬夠滑彈牙,年糕煙煙韌韌,唔黐牙 ,醬汁香香辣辣,勁開胃。5. 韓式炸雞,外皮酥脆 ,雞肉柔嫩。保留肉汁。雖然沒有傳統韓國炸雞醬。但這裏配有三種醬汁。三種唔同口味,任君選擇。6.年糕香腸串 :年糕燒到外層香脆 ,內裏煙靭。香腸也烤到脆皮。7.罐裝飲品任飲任叫 ,有可樂,雪碧,忌廉溝鮮奶。加錢點了“韓式燒牛腸連燒韓牛 ”成鍋好大好豐富,多樣配料, 超抵食。一小時都吃不了太多。只需追加醬油蟹和汽水已經飽到不得了。也不用加錢點韓牛鍋。哈哈
$298蟹公/ $348 蟹乸  1小時任食醬油蟹餐
任食餐單:

食完忍唔住追加再點多次。追加蟹沒有蟹蓋。

7.罐裝飲品任飲任叫 ,有可樂,雪碧,忌廉溝鮮奶。
加錢點了“韓式燒牛腸連燒韓牛 ”
成鍋好大好豐富,多樣配料, 超抵食。

2025-07-07