2008-07-08
行到去門口見到個牌寫住星期一至五晚飯有7折,於是入去試下泰式海鮮炒河: 有蝦,青口同埋魷魚,配埋馬拉盞炒都幾惹味,但係d河粉炒得唔夠散,黐埋一舊咁,仲有食到一半先發覺碟野d粟米芯竟然係"縮"既,失敗沙爹串燒: 叫左豬同雞,上桌既時候都聞到有燒烤既香氣,不過d雞燒到過左火,比較燶同硬,而豬肉就好d冇咁乾,味道都可以青咖喱羊肉: 羊肉質數非常一般,而且好羶,怕羶既千祈唔好叫,d咖喱稀到好似溝左水咁,冇乜香味,唔合格乾咖喱煮荀殼魚: 食落幾有香料味,但係過鹹,一定要搵飯送先得,條魚就普普通通啦,一條正常size既荀殼魚(即係細細條)賣成98蚊都幾貴蒜蓉飽:標準野,新鮮整起好難會難食因為碟炒河既關係,老闆送左個甜品比我地,將d木薯蒸熟淋d椰漿上去食,甜甜地味道都可以,不過我諗都應該唔會再黎呢度食
蒜蓉飽:標準野,新鮮整起好難會難食