是日星期三, 好彩我book左, 星期三都可以咁多人, 痴線, 呢度明明係好好好好好多位都爆...我讚佢環境4分係因為佢真係好多張枱, 當然做到多枱, 難免張枱細d, 不過又間間都係咁細架啦, 除左冇人食果sd啦飲品種類多, 有普通汽水, 烏龍茶, 韓國飲品, 最型係有樽裝, 第一次見食下前菜先, 有我最愛的泰式鳳找, 唔太多岩岩好, 因為友人唔食, 入味好味根住一定刺身, 夠鮮, 果d我平時謝絕放入口都感覺唔錯, 刺身夠鮮, 係好香好甜好咬口, 好好好正壽司都幾好, 唔大件, 可以一件一件咁叫, 舊飯都ok, 當然我愛的左口魚唔夠元氣好味其他小吃都好吃, 芝麻雞翼忍唔住encore, 仲有牛油粟米, 好多地方唔夠牛油香, 呢度係勁香, 很用心唔求其甜品我唔好, 焦糖蛋係我一定食, ok啦 仲有雪糕雪條, 冇食, 食左乳酪, 一杯又一杯, 大快人心仕應好好眼力, 點都見到你舉手, 就算走過左幫完人地都會走番轉頭, 咁繁忙都做到咁細心冇表情已經不能怪佢地啦, 不過有個姐姐一路好禮貌好笑容, 大讚

甜品我唔好, 焦糖蛋係我一定食, ok啦
仲有雪糕雪條, 冇食, 食左乳酪, 一杯又一杯, 大快人心
题外话/补充资料: 唔知係咪我冇準時交枱, 星期三應該每人18x, 最後收左每人20x