2024-02-04 30 浏览
去日本前行荃灣廣場,見到呢間日式風格裝修嘅日式燒肉,睇下餐牌價錢仲幾平添,就忍唔住入去試下喇~有套餐叫,優惠價可以配埋白飯或者冷麵或者生菜,另外亦都有散叫,我哋就叫咗三個餐🤪8️⃣0️⃣1️⃣和牛嗰個set不得了🐮 畀我再揀過我會揀double份量😂 包三款肉肉, 黑毛和牛肩胛肉大大塊, 肉紋好靚, 燒完之後沾上溫泉蛋汁, 入口嫩滑,好似食壽喜燒咁‼️腹前牛小排肉味濃, 而蔥鹽味雞腿亦唔輸蝕,一啲都唔鞋,連埋蔥一齊食好夾~另外豬豬嗰個餐真係好平,有豬肉腸、煙燻豬腩、同埋五花腩肉,豬豬包住生菜加kimchi食就最ichiban喇 🐷 雞肉、雞心、雞頸肉嗰個set性價比亦好高。呢個價位有咁嘅質素絕對值得再返嚟‼️💰 連埋兩杯酒精類飲品,560幾蚊+10%埋單

💰 連埋兩杯酒精類飲品,560幾蚊+10%埋單
2024-01-17