2021-08-28 31 浏览
嘩!炸雞🍗焗雞🍗炸雞啊🥳去咗銅鑼灣Sodam Chicken食韓風「炸雞焗雞放題」,無論係炸雞定焗雞,口味都超多🥳啲雞肉質好嫩好滑,仲係任點任食~炸雞控大滿足!坐低見到枱面已經準備咗即棄手套方便大家,可以好豪邁咁用手食炸雞😋特別有風味~而全部雞都冇骨,真係啖啖肉。價格方面好抵食😋 $128嘅炸雞+Pizza放題,就已經有6款口味嘅炸雞選擇。而我哋加多$28,仲有額外口味+焗雞+小食可以任點。而放題就沒有包括飲品,但係有好多特飲都買一送一,好抵。先後點咗👉🏻黃金鹹蛋炸雞丶黃金鹹蛋焗雞丶檸檬柚子炸雞丶蜜糖蒜香焗雞丶韓風紫菜焗雞丶香草青檸炸雞丶噴火辣焗雞丶紫菜薯條丶Pizza(1個🍕已經有齊4個口味 )⋯我自己好鍾意蜜糖蒜香焗雞,充滿甜美蜜糖滋味👍🏼而噴火辣焗雞🌶️辣度十足又入味,好有刺激感!作為鹹蛋黃控,黃金鹹蛋焗雞都好唔錯👍🏼滿有鹹香。最新推出有期間限定嘅暹羅花生炸雞同冬蔭功焗雞,充滿東南亞風味🥳 全部都好入味,食到捧住個肚🥳

放題就沒有包括飲品,但係有好多特飲都買一送一,好抵。