2023-02-14
聽朋友話呢一間放題 任食a5和牛靚海鮮 仲有過百款美食 又高質 又抵食 於是今日訂枱過嚟試下我哋今日試D餐 ( 120分鐘入任食a5和牛 仲有9款海鮮 同其他美食)先嚟一個超級打卡嘅 舟盛盤裏面有齊牛唔同嘅部分包括牛里脊肉 牛肋條 牛肋肉 雞肉 仲有幾款唔同嘅海鮮 最正係有兩隻珍寶大虎蝦職員好好 一開頭好細心教你點樣燒 特別個牛肋條 質地嫩滑牛花好靚 入口即溶一試難忘 個珍寶大虎蝦 大過一隻手板 超彈牙鮮甜!另一款非常打卡嘅叫極上花盛盒每一款肉都捲到花嘅形狀 唔單止好睇仲好好食 除咗啱先幾款有仲多咗牛嘅橫隔膜,豚肋肉等等 正仲未完㗎 仲包咗呢個四天梯每一層都放住矜貴嘅牛嘅唔同部分我最鍾意係和牛西冷同埋和牛肉眼 油脂超豐富 個霜降做得好靚 仲要食完可以任encore!!而最最最打卡嘅係呢個是日寶箱打開係一整塊紋理好靚嘅a5和牛西冷 平時就咁去donki就咁買一塊都幾舊水 可以話食一塊已經回到一半本職員會幫你燒埋 確保你有最好食嘅享受!另外出面有大雪櫃有超多唔同嘅日本飲品同埋雪條最鍾意食佢個白桃烏龍茶雪條 一食食咗兩支 總括嚟講今餐大滿足真心仲好食過日本食嗰次 要再黎返食呀!!
先嚟一個超級打卡嘅 舟盛盤
另一款非常打卡嘅叫極上花盛盒
仲未完㗎 仲包咗呢個四天梯
每一層都放住矜貴嘅牛嘅唔同部分
而最最最打卡嘅係呢個是日寶箱
職員會幫你燒埋 確保你有最好食嘅享受!