餐厅: 五月星牛肉麵
资讯:

🍴招牌紅燒牛肉麵 HKD 73牛肉麵湯底十分濃‼️飲落真係重牛味🐮 但又唔會覺得好油 亦唔會愈飲愈頸渴😉~食落會有好輕微既辣度🤏🏻然後會有甘甘地甜甜地既後勁👀應該就係中藥帶出既效果啦🤓麵底 麵質彈牙😗而牛𦟌就煮得好淋 冇乜筋👍🏻到配菜蘿白就清甜得黎又索左啲汁 好食😂平時唔太食蘿白既💩都食左幾舊😂🍴刈包 HKD 32本身係成個上枱 但店員亦都可以幫手切開🔪咁就食得方便啲啦😉餡料有大大嚿肉質嫩既豬腩肉之餘 🐷仲有大量帶有微辣既酸菜 又有啲花生碎同芝麻增加口感😬一啖食咬齊咁多種味道口感都真係不錯😛推介🌟🍴蒜泥白肉 HKD 32肉片比較薄身 所以💩覺得一次食兩塊比較開心😂鐘意食蒜泥白肉既可以叫兩碟都唔過份🙈雖然係比較薄 但都算肥瘦均勻~蒜味出啲 唔會太辣👌🏻🍴試管鹽酥雞 HKD 48先講雞粒炸粉唔厚 咬落卜卜脆💥調味粉有幾款 可以跟自己口味隨心落~重口味人士推介香葱同孜然粉🌝🍴白灼時菜 HKD 15想食清啲既野平行下所以叫既菜🥬😂🍴紅棗桂圓茶 HKD 22因為冇糖 所以都係正常應有既味😂茶味唔澀 飲落都幾潤既😛🍴水蜜桃益力多 HKD 25估佢唔到飲落第一個感覺係幾fresh🌿重點係呢兩個味加埋竟
🍴招牌紅燒牛肉麵 HKD 73

想食清啲既野平行下所以叫既菜🥬😂

🍴紅棗桂圓茶 HKD 22
因為冇糖 所以都係正常應有既味😂茶味唔澀 飲落都幾潤既😛

🍴水蜜桃益力多 HKD 25
估佢唔到飲落第一個感覺係幾fresh🌿重點係呢兩個味加埋竟然唔會過甜👍🏻nice😝