2017-09-21 66 浏览
由於👦🏻好鐘意食burger關係 唔理係香港定去旅行 就算去左峇里日本越南定泰國都堅持要食😪😪可能我地快要成為食均全世界burger既第一人啦🙄🙄當然都想burger都不外乎牛肉漢堡 雞排 魚堡呢幾款啦 雖然好食 不過有時食得多都有d悶架🤔.呢間係大埔新既手打漢堡店 除左普通既burger之外 最吸晴係呢個❗️炸軟殻蟹burger😍❗️原隻軟殻蟹 蕃茄 沙津醬 夾住係個burger到 見到已經好興奮子😂雖然話拎去炸 但軟殻蟹無加到炸粉一咬落去繼續係個種軟軟口感 最令我驚喜係一開始食佢既蟹腳竟然好多肉 因為平時食軟殻蟹都係無乜肉咁 加上佢d肉算爽口 單係呢樣已經抵食!👍🏼食到落去隻蟹竟然仲有膏 姐已醉了~.而呢個價錢食到既質素(+20仲有薯條同野飲)性價比已是非常高 雖然食到最尾有d覺得咸 但都係唔錯既選擇
可能我地快要成為食均全世界burger既第一人啦🙄🙄
❗️炸軟殻蟹burger😍❗️
雖然話拎去炸 但軟殻蟹無加到炸粉一咬落去繼續係個種軟軟口感
食到落去隻蟹竟然仲有膏 姐已醉了~