雅苑座

The Greenery
2024-02-02 5865 浏览
已经很久没到帝苑了,楼底好高,因为中间系直望酒店多层嘅玻璃天花,其实设计得好好。食物种类一般,但总算不停会refill, 自助餐其实好睇个人,有啲人想食平,靓,正,就要求唔系太高,我就贪心啲钟意每样都试下食下嚟满足自己。食物方面冷盘有大大只有膏的龙虾任食!仲有虾、蚬、青口、蟹、螺。刺身好厚切,无雪味,长脚蟹和虾好鲜味,片皮鸭好正。寿司都有好几款,沙津、芝士应有尽有。热食有片皮鸭、烧牛肉和羊架。烧味饭我就冇试过,印度咖哩麻麻地、蒸鱼都是一般,酥炸蚝还可以,串烧都唔错,最惊喜就系持票先有嘅好长好大条嘅花胶,每位都有一份。甜品就要赞下,甜品好的骰,可以试到唔同款!有出晒名嘅拿破仑、当然不少得蝴蝶酥啦,仲有cheese cake、Tiramisu、桂花糕、黑森林蛋糕、奶冻、芒果西米、最意想不到系即整斑斓味嘅pancake又香亦唔会太甜。餐饮自助取,有罐装汽水、两款果汁、咖啡机和茶。雪糕有Hagen Dazs好几款雪糕口味。环境有驻场歌手表演弹琴、唱歌,亦有互动气氛。服务员很有效率地收碟,觉得服务不错。当晚自助餐全满,可能有公司已book场。食物充足,款式算多而且美味,热食理想,价钱合理,大家有

食物方面

环境有驻场歌手表演弹琴、唱歌,亦有互动气氛。服务员很有效率地收碟,觉得服务不错。当晚自助餐全满,可能有公司已book场。食物充足,款式算多而且美味,热食理想,价钱合理,大家有机会就一定嚟试吓!
2024-01-24