2023-05-31 329 浏览
牛站係我其中一間好鐘意食嘅火鍋放題店,旺角店新開張,自助區嘅size比另外兩間分店更大👍🏻💰💰價錢方面,星期五至日、假期及前夕,晚市$298一位。湯底有10款選擇,我地叫左番茄豬骨鍋,茄味超濃郁,D牛肉同配料都吸晒D湯汁,好入味🤤我地揀左SRF美國極黑和牛片,有海蝦、青口、日本帆立貝、沙白、水魷魚、荷包魷魚仔等海鮮,食落好新鮮😚😙以呢個價錢就食到高質海鮮,性價比十足🤩🤩SRF美國極黑和牛同美國牛肩胛片,牛肉嘅味道好濃郁,而且脂肪比例適中,紋理都幾靚,入口亦夠軟腍👍🏻👍🏻自助區提供數十款自助小食、配菜和醬料,包括各式冷盤前菜、熱盤及蔬菜。此外,自助區還提供我最愛嘅蟲草花,加落湯底令湯底味道昇華😻其他比較特別嘅食物如紫蘿蔔、淮山、水蓮、風琴豆腐都唔係咁多地方有得食😬最後點少得食甜品😝甜品選擇超多,有牛乳布甸、泡芙、乳酪、韓國雪條、haagen dazs雪糕、芋圓等等,睇到我花多眼亂🤣🤣

💰💰價錢方面,星期五至日、假期及前夕,晚市$298一位。

最後點少得食甜品😝