2013-11-25 608 浏览
嚟呢度食晏就试过几次, 但食早餐就系第一次, 难得老公放假, 专登陪我返工, 而返工之前就一齐叹返个早餐先..........见到佢早餐同茶餐厅差不多, 于是都系叫最抵食果个面餐, 可以选两个𩠌, 佢d𩠌系超多选择, 仲加多个火腿奄列同方包, 包埋食品, 最抵就系烘底同冻饮都唔驶加钱............ 蕃茄鸡丝+猪扒米线 开头以为呢d"贵"𩠌份量会比少d, 但原来都唔系, 佢有成块猪扒, 仲帮你切开三份, 唔会好干, 仲有咬口架~ 而个鸡丝竟然系将鸡块切得碎d去当鸡丝, 真系估佢唔到, 而个米线都几多, 又煮得啱啱口, 唔会好林, 又唔会硬, 仲送多几条生菜tim~~  火腿奄列+牛油多士火腿丝都叫几多, 啱啱比只蛋包哂, 但我觉得唔够香口, 可以再煎香少少~牛油多士热辣辣, 又香牛油味, 正~ 热华田不过不失, 味道啱啱好, 唔会太奶, 但又唔太浓味~嚟呢度食嘢千期唔可以赶时间, 我见其他人都系慢慢叹, 一路睇报纸一路食, 因为由叫完嘢, 到上个米线等咗超过5分钟, 杯华田系响食到一半时先到, 而个奄列仲耐, 我食完碟米线, 佢先嚟, 但我又唔见其他人有追, 可能呢度特色系咁

火腿奄列+牛油多士
火腿奄列+牛油多士
牛油多士热辣辣, 又香牛油味, 正~

热华田
热华田
不过不失, 味道啱啱好, 唔会太奶, 但又唔太浓味~

嚟呢度食嘢千期唔可以赶时间, 我见其他人都系慢慢叹, 一路睇报纸一路食, 因为由叫完嘢, 到上个米线等咗超过5分钟, 杯华田系响食到一半时先到, 而个奄列仲耐, 我食完碟米线, 佢先嚟, 但我又唔见其他人有追, 可能呢度特色系咁, 好彩我都唔赶时间, 可以慢慢食完一样先一样, 唔似茶餐厅咁一次过上哂比你食~
2013-03-08
$22 (早餐)