2021-10-25
同朋友好耐冇見,聽講呢間cafe食物好食,又有提供board game,一於就上去試下啦!我地一行7人,費時諗咁多就嗌右邊呢個M2 party set,份量好多,食到超飽!👍首先係飲品,係一渣渣咁上,個人覺得金桔青檸最好飲,其他既果味都唔太自然😅🍴燒牛肉田園沙律🥗燒牛肉質感適中,蔬菜好新鮮,咬落去嗦嗦聲,配埋我鐘意既芝麻醬調味,好清新。🍴日式醬汁炸餃子、什菜春捲、香脆麥樂雞塊呢三款同平時急凍店舖賣既類似,炸得都幾香脆。餃子用左大阪燒醬同沙律醬調味,春捲係沙律醬,而麥樂雞就係蜜糖味。🍴滋味蜜糖雞翼雞翼表面焦焦脆脆,同埋蜜糖香草既味道,唔錯阿。🍴墨西哥燴香草肉丸咁多個小食我最like呢個😍醬汁係類似微微微辣既蕃茄醬,加埋香草既香味,配埋有肉汁唔乾既肉丸,係誠意之作。🍴香辣脆薯角薯角炸得金黃香脆,表面有d辣粉,加埋茄汁同沙律醬,有層次,但醬汁稍嫌落得重手左少少,如果係自己點醬就更好喇。終於黎到主食喇,🍴香草芝士焗肉醬闊條麵闊條麵質地適中,芝士同肉醬亦非常足夠,食到最尾都有好多肉醬。🍴黑松露鮮雜菌燴意粉一上枱就聞到好香既黑松露味,配埋新鮮既磨菇好夾,忌廉汁調較得好好,好濃郁好味。🍴芝士汁鮮菌海
🍴燒牛肉田園沙律🥗
🍴日式醬汁炸餃子、什菜春捲、香脆麥樂雞塊
🍴滋味蜜糖雞翼
雞翼表面焦焦脆脆,同埋蜜糖香草既味道,唔錯阿。
🍴墨西哥燴香草肉丸
🍴香辣脆薯角
終於黎到主食喇,🍴香草芝士焗肉醬闊條麵
🍴黑松露鮮雜菌燴意粉
🍴芝士汁鮮菌海皇燴意大利飯
配料超多阿,入面有蝦魷魚青口蟹柳三色椒,而意大利飯非常creamy,奶香味很重,但飯粒係偏硬身既,食唔慣既要注意喇。
🍴迷你朱古力慕絲杯
每人一小杯,上層係濃郁朱古力醬,下層係朱古力慕絲,食埋甜品真係一個完美既句號。
總括而言,店家好捨得俾客人食,份量好足,落配料唔手軟,好抵食,我地7個女仔真係食唔晒,最後打包左4大盒走🤣大滿足!環境幾好,靜靜地傾計又得,一齊玩board game又得,係開心既一晚!