2022-06-27
#牛之鍋今次講嘅係位於荃灣悅來坊嘅牛之鍋💕太耐冇食火鍋放題 一經過見到就入佐去試下啦 🥰🥰呢度係兩小時無限放題 仲有刺身 壽司炸物🫶🏻再有好多種類甜品🤪🤪而且再加埋店員岀餐岀配料 速度好快 所以好快成張枱都係野食🤤🤤諗返起都覺得大滿足💖💖Set C $298 per person💰(7.5/10)呢一款係包最多嘅肉類😚😚肉質鮮嫩 而且好香牛肉味❣️❣️仲有唔同嘅丸類或者蟹柳俾大家任叫🙈🙈之後慢慢淥嚟食 食落有口感 好鮮💕💕小編揀佐蕃茄湯😻😻蕃茄味好香濃❣️❣️刺身壽司 (7/10)刺身壽司款式有好多款🥰🥰小編叫佐最少兩次 食完係會有滿滿嘅滿足感💗💗刺身都算新鮮 最重要係有珍寶帶子!🫡仲有三文魚 甜蝦 希靈魚等等🐟🐠每一款都係厚切嘅 大大啖吞落去٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و 而壽司仲有花之戀等等(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)😻😻真係大滿足ʕ •ᴥ•ʔ甜品 (7.5/10)甜品款式繁多😻😻一定有一款啱大家💕💕小編心愛嘅宇治抹茶芭菲都有💚💚宇治抹茶雪糕好香濃🍵好香抹茶味 仲有好多配料 可可米同煙韌小丸子🍡仲有啲紅豆🫘加埋Cream食好滿足💓💓仲有軟雪糕窩夫🧇🍦窩夫好香即叫即整所以唔會淋晒🥰🥰仲有好多其他甜品 例如榴連甘
#牛之鍋
刺身壽司 (7/10)
甜品 (7.5/10)
甜品款式繁多😻😻一定有一款啱大家💕💕小編心愛嘅宇治抹茶芭菲都有💚💚宇治抹茶雪糕好香濃🍵好香抹茶味 仲有好多配料 可可米同煙韌小丸子🍡仲有啲紅豆🫘加埋Cream食好滿足💓💓仲有軟雪糕窩夫🧇🍦窩夫好香即叫即整所以唔會淋晒🥰🥰仲有好多其他甜品 例如榴連甘露 楊枝甘露 榴連班戟等等 榴連控唔好錯過啦🤫🤫仙草芋圓都好正🤍🤍
睇到呢度 快啲約埋朋友一齊去‼️‼️
推薦指數🌟 7.5 / 10 🌟
📍#巨B覓食荃灣 #巨B覓食銅鑼灣
牛の鍋日本料理 (荃灣)
⚜️荃灣荃華街3號悅來坊2樓202號舖
⏱星期一至日 1200-2330