2008-02-24
同朋友來到九龍塘又一城,我選擇了去意粉屋作為我們的晚餐。其實意粉屋一向都係我的至愛(並不是每間分店也是),不過基於通漲也好,又或是餐廳多人食也好,意粉屋既套餐貴左lu~~差不多每個set dinner都要二百四十蚊(兩人套餐)or更貴.....所以最後我選擇叫了主餐牌的食物,可能大家平時都會選擇食套餐(因為侍應生會先派他們的特別餐牌),不過我也建議大家如果想食較為平少少的一餐,大家可以不妨一叫主餐牌的食物。其實佢地主餐牌的食物也是非常好食和有水準的,一間餐廳係好食的話,整體上,其他食物也相對好食的!我們三個人叫了蒜蓉包、黑椒雞翼、芝士焗茄子和忌念蟹肉鮮蝦意粉(類似呢個名),我朋友和我也覺得每樣食物都整得好好食,黑椒雞翼夠熱夠香、芝士焗茄子既芝士夠多又夠味、個意粉方面,蟹肉同埋鮮蝦用料都係唔孤寒,亦都係大大碟!我有50蚊意粉屋coupon 同埋用會員卡有9折,扣扣埋埋3個人都係食左40蚊~~係咪非常抵呢!大家都可以試下叫主餐牌既食物o架~~
大家都可以試下叫主餐牌既食物o架~~