2018-12-07 216 浏览
近年尾個個都好忙,想同朋友慶祝生日都要揀間就腳既!咁岩試網見到旺角站一出就有間放題,朋友試過又話唔錯所以就黎試試佢😋到既時候七點左右,因為訂左位所以可以等齊人再上去都無問題,無需同人爭位坐👍🏻先講環境,一入到門口就覺得好熱鬧,樓面尚算大但都坐滿晒人。值得一讚既係餐廳雖然多人,但每次寫完紙落單舉手就有人黎收紙,樓面上食物同執台都算快,岩晒一班餓鬼👻。唯一美中不足係張台細左少少,當係同朋友坐得close d!飲品方面有好多種類,大路既都有,除左近排好hit既桃酒🥰🥰,仲有清酒可以飲。不過第二日要返工所以就無試到。然後就到食物。整體質素唔錯,同等價錢絕對食得過!第一樣黎既一定係刺身刺身賣相唔錯,呢個角度可以睇得出擺盤心思。食物質素都唔錯,新鮮!推介可以試下呢到既北寄貝,大大隻又鮮甜。三文魚厚切有油香,都值得一試。肚餓得濟,先叫左d壽司同牛肉壽喜燒黎填下肚,壽司飯都ok實淨,壽喜燒比想中多料!甜甜地幾好食,d菜仲吸晒湯汁,食落去超甜!讚!跟住就係食肉獸最愛-燒肉。呢到d燒肉都穩打穩紮,中意食肉既朋友一定叫!👅跟住就係全晚最亮眼既鹽燒海蝦同雞軟骨。 雞軟骨唔多講,海蝦就用左近年好出名既鹹蛋
先講環境,一入到門口就覺得好熱鬧,樓面尚算大但都坐滿晒人。

跟住就係全晚最亮眼既鹽燒海蝦同雞軟骨。 雞軟骨唔多講,海蝦就用左近年好出名既鹹蛋黃,咬落去非常鹹香,更加反映到海蝦本身既鮮甜。

天婦羅碟碟都好正,上到黎仲熱辣辣,粉薄函靚。

最後食完天婦羅,叫左d沙律同豆腐清一清。感覺無咁熱氣🤪

另外仲有燒鰻魚同炒雜菜都值得一試,兩碟都點左兩三轉。超滿足🥰