2019-09-08 839 浏览
潜完水,大家都超级肚饿既时候一定要医饱个肚先返屋企啦,由于大家住既地方太散,所以我地要揾个中间位,就拣左石硖尾既品香楼,品香楼附近系city u 好多学生都黎e 间食饭,就算已经去到10点几,都系好多人,我地黎到都排左阵队一坐低,哥哥就会拎d花生小食比我地食住等,花生脆身,云耳就normal la冻朱古力一定必点,但今次有d 失望,朱古力味唔够浓朋友叫左鸳鸯可乐,我未试过试左一啖,佢用咸柠加鲜柠去搭可乐,又几好饮宵夜黎食d 价钱好亲民,水鱿,热辣辣天气食冻冰冰既野就最好不过,辣酱捞得好味,正蜜饯牛柳粒,份量唔算多,但蜜糖味浓,牛柳粒够林身同有牛香味一定要叫南乳猪手,南乳味好出,好香,猪手皮香脆,钟意南乳朋友冇得唔叫明太子炒饭,so far so good,但可以有其他选择XO 萝白糕,好香好够味,XO落得唔吝啬,萝白糕煎得够香,唔湿身黄金豆腐,样就真系麻麻地,食落都一般般,唔够外脆内软蚝仔粥,蚝仔份量都多,但味道就差左小小,唔够梅菜香味同咸味,水汪汪但4个人叫咁多野食都系平均13X 几蚊松d,宵夜黎讲算满足

冻朱古力

冻朱古力一定必点,但今次有d 失望,朱古力味唔够浓

鸳鸯可乐

水鱿

蜜饯笔柳粒

蜜饯牛柳粒,份量唔算多,但蜜糖味浓,牛柳粒够林身同有牛香味

南乳猪手

明太子炒饭

明太子炒饭,so far so good,但可以有其他选择

XO萝白糕

黄金豆腐

黄金豆腐,样就真系麻麻地,食落都一般般,唔够外脆内软

蚝仔粥

但4个人叫咁多野食都系平均13X 几蚊松d,宵夜黎讲算满足