2007-02-09 7 浏览
是晚兩公婆加一個bb,叫咗$388+10%嘅二人套餐,但係真係多到食唔晒!有:1. 雜錦刺身- 包括甜蝦、Meguro、油甘魚、三文魚和海胆,除Meguro有根同較淡口外,其他都好新鮮好好味。2. 豆腐沙律- 除豆腐和新鮮蔬菜外,還有薄脆、Parmasen Cheese和日本芝麻沙律汁,其中嘅Cheese真係令人好驚喜!3. 三色頭盤- 包括燒汁冬菇雞肉、發麥芽拌青瓜和芥末沙律拌不知名東東。一樣好好味。4. 冬瓜腐皮魚肉捲- 清而不淡,剛好清潔口腔食下一道菜。Nice thought。5. 蔬菜Tempura - 食出係用優質麻油做,吸油紙上只有幾點油印,好。6. 棷菜捲- 比較普通,但係其實一d都唔差,只係已經飽,我開始要鳴金收兵!7. 魚湯烏東- 烏東好彈牙,好,但係已經食唔晒、個女又開始要人抱,而且有更好嘅等緊我...8. 茶碗蒸- 旦好脆好香,係塊雞比較鞋,不過係好好食。9. 咖啡/茶/雪榚- 芝麻雪榚,okay。地方好闊落,一致通過,下次要叫一大班人來再食過!

有:

8. 茶碗蒸- 旦好脆好香,係塊雞比較鞋,不過係好好食。

9. 咖啡/茶/雪榚- 芝麻雪榚,okay。

地方好闊落,一致通過,下次要叫一大班人來再食過!