2023-12-09
又到食大閘蟹嘅時候喇!上年食過呢到嘅任食覺得好抵,所以今年又encore😍雪糕、甜品、飲品同前菜都係自助形式去拎,種類都幾多一開始order左六隻蟹慢慢食,而個餐仲包埋海膽帶子同埋生蠔,帶子厚身鮮甜,海膽一啲都唔腥,好食,而愛食生蠔嘅朋友都覺得啲蠔雖然唔係好大隻,但夠新鮮,好快已經ko哂到今次既重點大閘蟹了,雖然唔係好大隻,但係每隻嘅膏都好多,夠creamy夠鮮,而我亦都唔會浪費一定拆埋啲肉圠食,肉質都新鮮唔會有味,好滿足呢😋刺身船大隻到嚇親我哋😂好多唔同種類嘅壽司齊哂,魚亦夠新鮮我哋仲叫左唔同嘅食物,但因為種類太多,實在叫唔晒,但order咗啲食物質素都唔錯椒鹽豆腐外皮夠脆入面夠滑,雞軟骨唔會太乾身,壽司方面都叫左幾款,最欣賞佢係一口鰻魚,細細件得來但又滿足你想食鰻魚嘅心願,正😄食到飽一飽,最後梗係要食返啲甜品作一個完結,金車非常之滿意,下年再繼續😋
雪糕、甜品、飲品同前菜都係自助形式去拎,種類都幾多
刺身船大隻到嚇親我哋😂好多唔同種類嘅壽司齊哂,魚亦夠新鮮