2021-06-04 40 浏览
孖寶車仔麵喺葵廣地下,地方較簡單同空曠。但係 ,店鋪嘅店員都有跟店舖嘅衛生指引,整體衛生都唔錯。 $46有三個餸,價錢合理,所以幫襯嘅客人都唔少。同埋葵廣有好多良心小食店,但係良心主食就唔多,呢間係其中一間小編心水。🍜牛腩、五香豬頸肉、雞中翼、麻吉燒、包心蟹籽丸、午餐肉 米線 $70 腩汁非常夠味,牛腩煮得幾軟腍。麻吉燒外層似炸魚蛋包住煙韌嘅麻糬年糕,入面仲有濃郁嘅芝士醬。 雞翼非常入味,偏大隻。五香豬頸肉帶微辣,肉質唔肥膩。包心蟹籽丸唔會有雪藏味,有滿滿嘅蟹籽。 午餐肉厚簿均勻,少食多滋味。 🍜菜肉雲吞、麻吉燒、魚蛋、腸仔、蟹柳 油麵 $62 菜肉雲吞都幾大隻,餡料足料。魚蛋係偏細粒,帶咖哩香味,口感唔算彈牙。腸仔蟹柳賣相同口感都正常,蟹柳係比較便宜 同較實身嗰種,不過朋友花多眼亂,就決定簡呢2 款簡單食材。 枱面有菜莆可以自己添加,仲有大量餐具牙籤 方便客人取用。車仔麵 $46 仲送埋熱飲 ,幾抵。 我哋叫左杯熱檸水同凍檸茶。🇭🇰葵芳葵富路7號葵涌廣場地下A15號舖港鐵葵芳站 D 出口星期一至日06:00 - 00:00
孖寶車仔麵喺葵廣地下,地方較簡單同空曠。
但係 ,店鋪嘅店員都有跟店舖嘅衛生指引,整體衛生都唔錯。

🍜菜肉雲吞、麻吉燒、魚蛋、腸仔、蟹柳 油麵 $62

枱面有菜莆可以自己添加,仲有大量餐具牙籤 方便客人取用。

🇭🇰葵芳葵富路7號葵涌廣場地下A15號舖
港鐵葵芳站 D 出口