2022-04-29
前排趁住平日放假,特登book咗呢間係TOP Mall嘅燒肉嚟食😋 貪佢五點前買單有買一送一優惠,我哋嗌咗「霞」呢個set,盛惠$418,買一送一除返開都係$209一位,超抵食!首先佢送上一份預設好嘅燒肉拼盤,估唔到呢個拼盤仲有鮑魚、比目魚同埋雞泡魚燒😝 飽魚食落好爽口彈牙,而比目魚已搽上甜甜嘅西京燒醬汁,燒過之後好香好好食,燒比目魚都係第一次😙 佢仲有說明痴係牆上面,教人點燒同燒幾耐,好貼心👍🏻跟住當然不得不提嘅係佢個濕式·熟成M5和牛西冷啦😬 佢個名前面嗰啲我就唔知係咩,但係真係幾好食,牛味夠出,再加上無咩筋,啖啖肉☺️ 另外,個拼盤仲有Mozzarella 芝士雞腿肉、米澤三元豚肉、韓風瓷壺醬油牛肋肉,呢個好入味,唔錯!之後,我哋仲嗌左一堆嘢食,不得不讚佢嘅牛板腱同埋牛脷真係好好食,番兜左幾轉!同埋佢仲有好多味俾你揀,有原味、韓風醬油味、芥辣味同埋辣味,唔使點汁都好夠味,的確唔錯👍🏻 同埋我呢個set竟然仲有羊架可以燒,啱晒男朋友呢個騷味愛好者🤣食足120分鐘,最後以兩杯Häagen-Dazs雪糕作結,超飽超滿足,呢個價錢真係勁抵食😝