2021-05-18
超級好食同抵食! 會再戰既印尼野 !個日係cwb行完街想是是旦旦食D野 有個印尼朋友介紹呢間又平又好食既印尼野唔好見佢鋪仔細細, 超多人等食…. 排哂隊咁 我都等左十分鐘先入到去叫左2杯野飲**牛油果沙冰 $48 呢個係印尼超出名 每個印尼朋友都超中意飲既沙冰 我已經聽我印尼朋友講好多次真係超重牛油果味 好creamy !! 不過我唔中意佢咁多朱古力 搶左D牛油果味!**雜錦冰 $38超抵食!! 哈哈 因為佢係有哂牛油果 珍多冰所有材料!!! 但記住飲之前撈一撈佢 我一見到太興奮就飲左成啖 成口都係糖水 哈哈. 必叫item!** 燒雞班蘭尖塔飯 $98 個燒雞超惹味! 又唔會dry ! 重要有成半隻雞咁多! 個班蘭又打卡able 又勁大份 一個男仔都食唔哂 哈哈 佢個醬油都好好食! 辣辣地 超開胃!大大塊花膠**燒牛仔骨花膠粉皮哈哈! 必食粉皮!! 唔知係咪我見識少 好少見到粉皮, 所以雖然佢有好多唔同粉麵選擇 我都叫左粉皮! 超好食! 個雞湯好香濃 個粉皮好滑 唔會太厚重點個牛超好味! 甜甜地 超入味 同個粉皮好襯!!**印尼小食拼盤 $88有超多野食!! 每樣2件!炸豆腐
叫左2杯野飲
**牛油果沙冰 $48
**雜錦冰 $38
** 燒雞班蘭尖塔飯 $98
大大塊花膠
**燒牛仔骨花膠粉皮
重點個牛超好味! 甜甜地 超入味 同個粉皮好襯!!
**印尼小食拼盤 $88
有超多野食!! 每樣2件!
炸豆腐 炸秋葵 炸黃豆(?) 炸雞 燒雞翼
樣樣都好好食!! 由其係個炸雞! 超juicy !! 完全睇佢唔出!!