2022-12-20 61 浏览
一入去就觉得环境都好靓,墙上都画左好多有关台湾既画,或者系台剧既图,画得好似!!望下望下都好挂住台湾🥹🥹不过见到佢餐牌上既野食多款式之余,仲好抵食😍😍我地叫左丰盛台湾牛肉汤面、鸡翅沙茶干拌面、炸物拼盘、芋泥奶冻吐司、黑糖芋芋鲜奶、蜂蜜仙草,牛肉面既牛肉好软身,而且好入味,同埋都几大旧,面都都好弹牙,好食🥰🥰,沙茶干拌面就重口味多d,个面底面系同牛肉面个款一样,沙茶酱都好够,食极唔停口呀!!!至于个拼盘就岩晒咩都想试下既我啦,值得一得既系番薯条仲有配埋酸梅粉,完全就系系台湾食到既味道☺️个吐司仲好超级吸引,个包本身已经烘到好脆,加埋超多芋泥,仲有奶冻,加埋一齐食真系perfect🤪饮品方面,芋芋鲜奶入面既芋蓉十分之多,而且唔算好甜,蜂蜜仙草既仙草份量都好多,加埋茶真系好夹☺️☺️见到佢既甜品都好特别,有台式刨冰,都好好食甘,真系要揾一日来试试佢🥰🥰
鸡翅沙茶干拌面
丰盛台湾牛肉面