2016-08-11
黎過兩次,第一次同大肚老婆黎試下,本身諗住去對面果間,響門口睇左陣,都係入黎呢間,講返食物先,我地唔係叫左好多野食,只係叫左個泰式炒飯,馬拉"賺"通菜,同春卷三樣野,野食好快就到,可能太多人,老闆黎叫我地轉檯,冇所謂啦,可能老闆見我老婆大左肚,佢送左個椰青比我地飲,真係多謝佢!野食黎得都好快,食材都好新鮮。。。埋單兩百蚊多d....抵食!好喇,昨日我地一家三口,阿仔都出左世,就黎三個月。。。。我地又去試下坐底,叫左必食o 既 燒雞全翼,又係馬拉"賺"通菜。。。。。呢個通菜,又係必食。。。新鮮,d 菜唔老,至於係咪泰國黎就唔知了,唔理喇,好食就可以,又係叫左個炒飯,不過今次點左蝦膏炒飯,味道唔錯呀,鐘意味濃 o 既朋友,可以試試!食食下,老闆經過,佢竟然認得我地,真係打左個突,成三四個月前黎過,都重記得,不過今次冇椰青送。。。。但佢走左去比左封大利是阿仔多謝晒!
多謝晒!