2020-10-21 457 浏览
之前join 咗个app有买一送一抵食到爆仲有freeflow tapas今次唔讲咸湿野正经讲下嘢食因为真系好食。由于freeflow关系两个人每款叫咗一碟tapas当然有几款encore!Tapas心水推介cold nuts & cheese(唔孤寒超大份), cod fish mousse, king crab salad, garlic & chilli prawns同fried octopus. 个Caesar salad多到完全唔系tapas 分量!Fried octopus encore咗三次!系三次!冇计太香口个汁酸酸地汁加埋好夹,其实好细条一个人都可以食三条😂戏肉黎啦主菜鹅肝和牛黑松露薯条。见到个配搭都觉得奇怪但系出奇地合衬,和牛好嫩滑肉质好林,鹅肝好厚好大嚿超肥美无得顶!甜品梗系食最钟意嘅churros!新鲜炸热辣辣外脆内软加朱古力酱同云呢拿雪糕冇得弹. 高质fusion西班牙餐厅强烈推介生日纪念日特别日子嚟呢度!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀📍 Fofo by el Willy (中环)中环威灵顿街2-8号威灵顿广场M88 20楼

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📍 Fofo by el Willy (中环)
中环威灵顿街2-8号威灵顿广场M88 20楼
2020-09-26