作為漢堡控 平時食飯只要見到Menu有漢堡都會第一時間走去嗌 而且食極唔厭呢日喺觀塘覓食 路經呢間漢堡店時見價錢唔算貴漢堡大概HK$60左右加HK$15蚊就已經有薯條同汽水唔想要普通薯條咁悶 就可以再加HK$14升級做肉醬芝士或肉汁芝士薯條 由於樣樣我都好想試就衝咗入去嗌咗兩個餐 經典之堡+肉汁芝士薯條+零系可樂 HK$89 經典之堡好簡單,就係醬汁、番茄、芝士、生菜同埋牛肉漢堡,餐牌話係優質安格斯牛肉,食入口真係幾優質,牛肉唔羶,夠JUICY唔乾柴,醬汁同成個包嘅味好夾,唔漏。佢其實幾大份,一個人食完一個包已經飽到不得了。肉汁芝士薯條就齋望個樣已經好吸引,用叉一桔仲要拉絲,真心好興奮。至於味道都好好,淋咗汁嘅地方淋淋地,但冇醬汁嘅部分依然又香又脆,嗰種一時香口一時軟綿綿嘅感覺交替得好正,而且隻芝士好Chewy,感覺好似去咗高級美式連銷西餐廳食嘢咁,味道差唔多,但價錢我都幾肯定平好多!美式之堡+肉醬芝士薯條+零系可樂 HK$92美式之堡最大分別,係醬汁唔同兼多咗煙肉,咬落再香口啲、層次再豐富啲,啱晒食肉獸。肉醬芝士薯條比肉汁芝士更屈機,佢雖然唔拉絲,但就好好味,連我老公唔

作為漢堡控 平時食飯只要見到Menu有漢堡
由於樣樣我都好想試
就衝咗入去嗌咗兩個餐

經典之堡+肉汁芝士薯條+零系可樂 HK$89

美式之堡+肉醬芝士薯條+零系可樂 HK$92
肉醬芝士薯條比肉汁芝士更屈機,佢雖然唔拉絲,但就好好味,連我老公唔多食芝士嘅,都邊食邊嗌好味(要佢咁讚法係好難)。呢個Topping用嘅係另一款芝士,應該係較重口味嘅Cheddar Cheese,可能為咗配合濃味嘅肉醬,令到「誰也搶不了誰的風頭」;肉醬就係好經典嗰隻肉醬,佢同啲薯條夾到不得了。
經典之堡
肉醬芝士薯條