2010-01-04 15 浏览
聽朋友話呢間餐廳歷史耐又好抵食,於是決定去試下。 同阿媽兩個人六點到去到,時間尚早,店內人客不多。 阿媽點左50蚊自選晚餐,前菜有沙律,仲有湯。 主菜係炸魚柳拼牛扒,仲有甜品同餐茶。我叫左鐵板羊扒餐。 有湯,甜品同餐茶,68蚊。我地都叫左羅宋湯,味道鹹左d,但都算幾好。 阿媽話沙律唔錯。 至於主菜,羊扒軟身,好好味,唯一遺憾係唔記得要求汁要分開上,浸軟晒d薯條。阿媽ge炸魚柳拼牛扒,份量十足,魚柳同牛扒都好大塊,兩塊夾埋佔晒成隻圓碟,試左一舊魚柳,果然唔錯,好有鮮味。 牛扒就味道一般。 之後有餐茶,仲有甜品,有雪糕同jelly選擇。 我地都揀左jelly,味道唔錯。計埋加一先至$130蚊,咁ge價錢有咁ge質素,認真抵食。

我叫左鐵板羊扒餐。 有湯,甜品同餐茶,68蚊。

計埋加一先至$130蚊,咁ge價錢有咁ge質素,認真抵食。
2010-01-04