我地今日食既呢個套餐,午市有買一送一,用現金俾錢,食到5點,但勁多野食,食都食唔晒呀!前菜🤞🏻呢度既前菜都係任拎,都係沙律為主,有醃菠菜,泡菜呢啲,好有韓式風味,辣辣地酸酸地好開胃,亦都可以中和番燒肉既油膩感,好好!頭盤🫶🏻呢個餐既頭盤有好多野食,淨係肉都有芝士雞腿肉,韓風瓷壺醬油牛肋肉同埋米澤三元豚肉,仲有比目魚,鮑魚,魚干,成個拼盤一上枱就好豐富。我最中意芝士雞腿肉,本身啲雞肉已經好柔嫩,加埋香濃既芝士,燒到好香好滑,包住啲雞腿肉黎食,正到癲!濕式・熟成M5和牛西冷🫰🏻呢個都係任食,和牛西冷果然唔同啲,本身西冷肉質已經好好,呢個就更有口感,好腍身,好重牛味,肥瘦岩岩好,一片片去燒,啲油花出晒黎,真係正到無朋友呀!
前菜🤞🏻
頭盤🫶🏻