2019-02-15 1529 浏览
得知尼度係塚田農場嘅副線餐廳,決定情人節尼試下安排左我坐窗邊,感覺唔錯全英文Menu 本人英文唔太好,叫左店員推薦,點左幾個小食食住先好驚喜,一開始諗緊點解未叫飲品會有壺茶,原來係關東煮入面昆布,個湯好好味,昆布都好入味,又爽口濃濃芝士味嘅薯仔,幾特別,唔錯尼個唔知叫咩,因為辣辣地嘅關係,配小多士好似唔太夾咁塚田農場本身雞料理都出名,尼個炸雞都keep到水凖!食落完全唔覺得油,配酒一流!感覺飽飽地嘅時候上左個刺身沙律,酸酸地嘅沙律汁非常開胃,食完決定試下佢地嘅拉麵店員推薦我地食尼個辣油伴麵,睇落好似韓國伴飯咁,左邊嗰個係辣油,辣度自己調配,但本身已經夠味,啲麵都好有咬口!推薦最後叫多個湯飯團,好特別,用湯浸住,唔錯!因為太飽嘅關係,食唔落佢個甜品 尼度個feel唔錯,價錢對中環尼個地區尼講算合理,好適合食下野,飲下酒,傾下計下次要再試其他關東煮同試佢個甜品
得知尼度係塚田農場嘅副線餐廳,決定情人節尼試下

安排左我坐窗邊,感覺唔錯

濃濃芝士味嘅薯仔,幾特別,唔錯

尼個唔知叫咩,因為辣辣地嘅關係,配小多士好似唔太夾咁

推薦

最後叫多個湯飯團,好特別,用湯浸住,唔錯!

因為太飽嘅關係,食唔落佢個甜品

下次要再試其他關東煮同試佢個甜品

2019-02-14