餐厅: 逸東軒
资讯:

2022-05-25 617 浏览
之前來過食點心,今次試吓他們的晚餐。環境舒適,服務很好。坐得很舒服。當晚滿座,可能係因為全單有七折,超級抵食!我們一行四人,叫了一隻片皮鴨,他們的招牌菜之一。選擇了二食,我哋揀咗炆米。片皮鴨皮脆,連包鴨的皮都很好吃。另外仲叫生扣金華玉樹雞半隻。金華火腿鹹香好食,雞亦整得很嫩滑。近排口味比較清淡的友人覺得偏鹹,其他人覺得恰到好處的。甜品方面叫咗一份蛋白杏仁茶湯圓,非常香滑。另外還有香芒糯米卷及家鄉甜薄撐,兩樣都非常美味可口👍🏻。豐富嘅一餐,非常抵食😄😄
之前來過食點心,今次試吓他們的晚餐。

招牌片皮鴨

二食的炊米

生扣金華玉樹雞

甜品方面叫咗一份蛋白杏仁茶湯圓,非常香滑。

杏仁茶

另外還有香芒糯米卷及家鄉甜薄撐,兩樣都非常美味可口👍🏻。

甜品

豐富嘅一餐,非常抵食😄😄

2022-05-19
招牌片皮鴨