2023-09-20 31 浏览
每星期我都会去红磡做运动,今日打完泰拳!约左美女黎打边炉!呢度系港式打边炉,自己养海鲜,所以食海鲜一定系新鲜.外面有个超大碗嘅海鲜拉面..见到都想入嚟食【豪华龙虾二人宴】 $1288时令海胆刺身 时令活龙虾刺身潮州自己人汤底A1人气手切牛颈脊引厚福饺子拼盘新鲜花枝片时令杂菜拼盘洞庭乌冬 茶芥,酱料($18/人)@hau.fook.hotpot_holy.fook厚福馆地址:红磡必嘉街121号黄埔天地奇妙坊第1期地下G9地铺#hkblogger #hkinfluencer #hkinfluen_space #ifshk #hkfoodie #hkfood #hkbeauty #beautyblogger #beauty #beautykol #beautyinfluencer #hkkol #kol #blogger #foodie

【豪华龙虾二人宴】 $1288
引厚福饺子拼盘
新鲜花枝片
时令杂菜拼盘
洞庭乌冬
茶芥,酱料($18/人)

@hau.fook.hotpot_holy.fook
厚福馆