2009-08-12
同另一半睇完戲, 搵地方食野想食清淡0的~~( 食得辣野多啦=﹏= )於是近近地, 去左小肥羊…呢間野感覺上比尖沙咀果間好坐 ( 金巴利道果邊果間 )上個月同另一半既+佢既朋友去過~~都係食任食既打邊爐今次如無意外, $138 + 茶費($10) + 加一 ~9點後就係$118+ 加一, 不過唔知茶費果d如何無咩特別野嗌 , 都係食羊肉多~~0的粟米, 菜果0的好甜 不過一份好少, 唔打緊!反正任食一坐低嗌茶, 然後已經送左碟野黎~~ 羊!係小肥羊送的叫了鴛鴦湯底, 一邊就麻辣一邊清湯~~又嗌左蘆薈汁(一榨$32) 大概5杯倒上次就嗌左菊花(?)類似, 同埋蘆薈汁~~都幾好味ge~~ d味唔算太假, 都幾解到辣0的食物一般喇, 唔算太好味 但唔差得去邊的~選擇就麻麻地多~~ 都係一般打邊爐料喇羊同菜次次落單都有嗌, 反而有個放係最後的澳洲牛咩粒果d ( 點解放最後既=0= )我就麻麻地, 因為我覺得un~ 另一半覺得接受到~d滑就係一pat野, 自己"不"落去滾既~~ 我同另一半都麻麻鍾意~~無芝士丸/_\ 不過0的芝士脆皮腸(短果d) 真係有芝士!! ( 有0的無架~_~ )食到
想食清淡0的~~( 食得辣野多啦=﹏= )
於是近近地, 去左小肥羊…
呢間野感覺上比尖沙咀果間好坐 ( 金巴利道果邊果間 )
上個月同另一半既+佢既朋友去過~~
都係食任食既打邊爐
今次如無意外, $138 + 茶費($10) + 加一 ~
9點後就係$118+ 加一, 不過唔知茶費果d如何
無咩特別野嗌 , 都係食羊肉多~~
0的粟米, 菜果0的好甜 不過一份好少, 唔打緊!反正任食
一坐低嗌茶, 然後已經送左碟野黎~~ 羊!係小肥羊送的
叫了鴛鴦湯底, 一邊就麻辣一邊清湯~~
又嗌左蘆薈汁(一榨$32) 大概5杯倒
上次就嗌左菊花(?)類似, 同埋蘆薈汁~~
都幾好味ge~~ d味唔算太假, 都幾解到辣
0的食物一般喇, 唔算太好味 但唔差得去邊的~
選擇就麻麻地多~~ 都係一般打邊爐料喇
我就麻麻地, 因為我覺得un~ 另一半覺得接受到~
食到飽飽走人, 埋單 位位百八!
如果要揀打邊爐呢個唔算係first choice, 除非想食麻辣火鍋..
因為唔算太抵食又唔算多選擇~~ 不過 就腳就真係幾就腳