2018-09-20 213 浏览
係OpenRice訂左位食dinner叫左四樣野豬手 煙三文魚pizza 黑松露海膽意粉 溫泉蛋菠菜大啡菇鹹食overall都ok 都算好食但個甜品真心世界級叫左個有寫住係推介(皇冠Logo)既雪糕梳乎厘pancake,okay預左要等一陣但等左35分鐘,決定問一問個waiter其實要整幾耐,waiter話5分鐘再過一陣個甜品上左,個賣相只可以用兩個字形容: 震撼個pancake好似生cancer咁,同menu張相差好遠完全冇生果同nuts感覺就好似 等左9個字終於見到個網友 但望住張相真係唔認得 仲有個好似水咁watery既類似煉奶既物體 真係好confusing唔知要用黎飲定做咩叫左個類似floor super/部長 已經話唔洗換但想問返平時出係咪都係咁 但佢態度超差話梳乎厘好蝦人整 話冇可能換俾我 最多可以取消 冇信心整點解要擺menu仲要推介????個staff態度差到好似鬧我地一鑊咁以為自己去左澳牛
係OpenRice訂左位食dinner
叫左四樣野

豬手 煙三文魚pizza 黑松露海膽意粉 溫泉蛋菠菜大啡菇
鹹食overall都ok 都算好食
但個甜品真心世界級

再過一陣個甜品上左,個賣相只可以用兩個字形容: 震撼

感覺就好似 等左9個字終於見到個網友 但望住張相真係唔認得

但佢態度超差話梳乎厘好蝦人整 話冇可能換俾我 最多可以取消
冇信心整點解要擺menu仲要推介????
個staff態度差到好似鬧我地一鑊咁
以為自己去左澳牛