迪士尼翠乐庭餐厅,系经典小朋友庆祝生日的好地方,环境的确十分优美典雅,布置好有欧陆气氛,令大人细路都觉得好特别,好似离开咗香港去咗外国旅行咁,加埋有迪士尼朋友出现,我哋𠮶日好好彩、有米奇米妮高飞狗,而且出嚟唔止一次,总共行咗四五个圈,基本上一定影到相,其实系影到你唔影都得;不过,食物就比以前差,款式唔够多,质素亦都唔系好,如果食肉兽更加觉得唔够肉类供应,特色食物好少,其中一样系烧鹌鹑,味道都算几好,另外好味嘅有带子刺身,但系好快就食完,唔再供应,令人失望,所以供应量如果可以增加,就会更好;甜品方面,味道好一般,设计亦都唔多特色,如果有多啲真系迪士尼人物造型嘅甜品,而唔系单单插个公仔牌喺一件普通蛋糕上面,就会更有吸引力。值得一赞嘅系,每枱问题都有一个海鲜盘,系带子、蟹、虾等等嘅海鲜熟食,都几好味。
2023-09-03
用餐时段
庆祝纪念
生日
  • 烧鹌鹑,带子刺身,海鲜盘