2021-03-31 1343 浏览
Medium Ice-cream$63 & Marshmellow Cone +$20 🍦.雪糕我揀左Space Cake同埋Peanut Butter Oreo因為係當日嘅味道入邊呢兩款好似最特別♥︎Space cake其實係混合左紅絲絨蛋糕,加埋稠綿嘅雪糕幾有口感,推(●’◡’●)ノ另外peanut butter oreo 我覺得花生醬同oreo唔太夾,因為兩樣都好重味,令到球雪糕超甜。不過都讃一讚oreo份量好多,可能我下次會直接叫oreo haha| (• ◡•)|棉花糖cone唔單止靚,食落味道都不錯,鐘意一啖軟綿綿一啖crispy的感覺。整體而言呢間嘅雪糕真係好美式(即係甜( ͡° ͜ʖ ͡°))但幾啱我口味!.