2022-04-07
朋友介紹我去試呢間和牛壽喜燒專門店,我睇佢地餐牌見到壽喜燒有埋棉花糖打卡幾靚,今次就試左少少串燒同埋cocktail, 原來都好岩打卡叫串燒外賣佢地會跟埋個一次性爐,網同埋炭,就算禁堂食係屋企都可以扮係居酒屋食串燒牛舌 ($52)🐮🐮珠蔥豚肉卷 ($42)素拼串 ($58)🍢🍢3款串燒都幾大串,牛舌超厚切,要燒耐d 先會做到外脆內軟既口感,🐷🐷豚肉卷包住大蔥,食落唔會膩,都幾好食😋😋蔬菜串串有大大舊冬菇,蓮藕同埋幾條秋葵,用黎做串燒點佢提供既醬汁都幾夾☺️☺️佢地仲有幾款好靚既樽裝cocktail😍😍,今次試左Asobu ($140)淡黃色既春季酒,有蘋果清香,仲有少少青瓜同檸檬既清新口感,配串燒幾夾,如果配佢地主打既壽喜燒應該都好岩😍😍📍 十侍 - 棉花糖A5和牛壽喜燒專門店 (旺角)旺角豉油街21C號Station 21 1樓 #香港美食 #香港必食 #hkfoodie #hkfood #hkfoodblogger #hkfoodlover #hkfoodpic #hkig #hkfoodie #hkfoodies #food #foodie #foodstagram #foodb
牛舌 ($52)🐮🐮
珠蔥豚肉卷 ($42)
素拼串 ($58)🍢🍢
📍 十侍 - 棉花糖A5和牛壽喜燒專門店 (旺角)
旺角豉油街21C號Station 21 1樓
#香港美食 #香港必食 #hkfoodie #hkfood #hkfoodblogger #hkfoodlover #hkfoodpic #hkig #hkfoodie #hkfoodies #food #foodie #foodstagram #foodblogger #berryfoodie #berry旺角 #日本菜 #串燒 #cocktail #牛舌