2021-05-19
無意中在ig 看到這餐廳,看似環境不錯食物亦好看,bookmark 左,今天出開銅鑼灣就可以試試。其實menu 不算吸引,但大熱天時不想再找食,就即管等。原來每人都要叫一杯野飲,但那張雙面A4 紙menu好似冇寫,我翻查大家upload 的menu, 懷疑只在另一本的menu 有寫,但當時冇給我們看。食物正常沒特別好味,那牛肉三文治的牛肉冇乜味。樣係不錯。飲品亦正常,拉花係靚。但其實食物質素對比價錢,確實有點貴。sofa 坐位亦不舒適。我們坐下見到其實客不多,但左右枱都早我們大概半小時入坐,都仍在等食,所以都心知出餐慢,亦見到有枱開始追餐🙃所以都預左等。點知我們又唔算等太耐,但隔離枱就嬲嬲豬,話自己等左9個字都未上齊,後來話cancel 未上的餐,但連道歉亦沒有。老實說,職員們確實不太懂服務。有個高瘦的女職員像在發夢,唔記得人點咩餐又唔抄低,又要問多次🌝後來嬲嬲豬客人找負責人,但明顯應對亦不熟行🙃 服務的確有很大的改進空間。不過算吧,客人們亦不需要令自己的假期不快,不要浪費自己時間罵人呢。
其實menu 不算吸引,但大熱天時不想再找食,就即管等。