2012-06-27 251 浏览
公司附近食日本野嘅餐厅不多,鸟良算系首选,价钱合理份量多,美中不足是坐位不多,迟来了要坐外边,大热天时真系顶唔住。这里出名乌冬,系咪手打就唔知啦,我见送货全部都系冰鲜,不过真系几好食。今次叫左吉烈猪扒汤乌冬加寿司三件,乌冬好食,吉烈猪好大块,新鲜炸起无油腻感,寿司除机比,醋味够,唔错!朋友叫嘅吉烈猪扒挂乌冬加刺身三片,卖相几靓,咖喱汁好味,捞埋啲蛋汁好正,不过搞到成碟野一堆乱,食到无哂仪态。三文鱼刺身加鱼子饭,大大碗,新鲜又多料,配埋手卷饱到爆,手卷有三款得拣,太爱食三文鱼了,所以都系拣返三文鱼手卷。仲有呢到个杂锦鱼生饭又系好正,劲多料,咩都有啲,唔似得有啲店净系有三文,呑拿同鱼子就话自己杂锦。加上姜片同青瓜丝,好好味!不过太大碗,食唔哂好浪费。除左刺身寿司,仲可以配小丸子,汽水,沙律等,都几多野拣。午餐由三十几到五十几蚊,无野饮,侍应针水都几勤快,ok啦。

除左刺身寿司,仲可以配小丸子,汽水,沙律等,都几多野拣。

午餐由三十几到五十几蚊,无野饮,侍应针水都几勤快,ok啦。
2012-06-19
等候时间
5 分钟 (堂食)