2017-02-05 179 浏览
凍冰冰一大班人又去打邊爐啦,早前見朋友係fb 去呢間好似吾錯咁,我地都跟風去試下。呢間打邊爐店環境都吾錯,好似西餐嘅暗環境,又少少似韓國型格feel,幾relax。食物都幾好,選擇都好多,有張menu係任嗌嘅,而初初一set選了湯底,海鮮等等,特別肉類等,d牛都好靚,肥瘦適中。海鮮有蠔,好大隻,重蠔味,幾正,一份四隻,另外仲有硯同蝦等等,各樣都好新鮮,打邊爐一流,食出鮮味。另外都好多種手打丸,都好好食,整體食物種類都好多,其實就咁份set嘅食物已經好夠,任嗌嘅menu都好多野食但都飽到只係嗌左菜,服務吾錯,上碟收碟都快,最後要讚下飲品,好有特色,仲可以任嗌,平時就咁一杯都幾十蚊,所以呢餐咁多野食又好味又有海鮮五個人都係千多少少真係好平,會再約朋友嚟。