Yadllie Plate 야들리애플래이트 (兆萬中心)

餐厅: Yadllie Plate 야들리애플래이트 (兆萬中心)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
  • 会员凡于国泰伙伴餐厅用膳,每消费港币4元可赚取2里数。
须受其他国泰条款及细则约束。
初头谂住呢个份量唔够食,或者唔会太饱,点知最后三个人都食唔晒😂😂嚟呢度最初系俾佢嘅冰沙吸引🤭🫶🏻见到相同埋佢哋嘅价钱性价比非常高😍上到嚟,原来其他韩国嘢食都好吸引❤️佢哋嘅八爪鱼煎饼🐙大家异口同声都话好好食🇰🇷八爪鱼煎饼~$128(我哋挂住倾偈煎饼,嚟到冻咗都未食,出奇地冻咗大家要食个口都话好好食😎,仲系脆👍🏻食到粒粒八爪鱼)🇰🇷惊喜二重奏~$258(上枱时真系几惊喜👍🏻细细块铁板好过瘾😆不过小心真系好热,第二个惊喜就系仲有四件炸鸡,同埋一啲少少蔬菜沙律)🇰🇷蜜味乳酪粉炸鸡~$188(呢个韩国炸鸡,唔似出边沾满炸粉,感觉唔会好热气,同埋最特别嘅系有鸡汁流出来👍🏻👍🏻好少地方可以整到咁样👍🏻👍🏻)🇰🇷烤牛肉水冷面~$128(面质弹牙,最正系佢嘅烤牛肉烤得好香,不过如果多几快就好啦🤣)🇰🇷蜜瓜雪冰~$88(睇到最期待嘅雪冰,佢哋嘅冰沙唔会太甜👍🏻卖相简直一流,要疯狂打卡,上面𠮶支系韩国蜜瓜雪条😆)🇰🇷菠萝米酒~$58🇰🇷巨峰乳酪梳打~$48(我比较钟意菠萝米酒🍍,甜甜地好清新嘅感觉,巨峰乳酪提子夏天解渴一流👍🏻)

🇰🇷八爪鱼煎饼~$128

🇰🇷惊喜二重奏~$258

🇰🇷蜜味乳酪粉炸鸡~$188

🇰🇷烤牛肉水冷面~$128

🇰🇷蜜瓜雪冰~$88

🇰🇷菠萝米酒~$58

🇰🇷巨峰乳酪梳打~$48
(我比较钟意菠萝米酒🍍,甜甜地好清新嘅感觉
,巨峰乳酪提子夏天解渴一流👍🏻)
  • 八爪鱼煎饼
  • 惊喜二重奏