2011-06-05
午餐食漢堡,真係唔知呢間酒吧下晝係做漢堡,又試試這裡的水準。一入黎,店員就問係咪用COUPON,真係一頭霧水,後尾發現原來講緊係團購。究竟係平幾多,我無研究,剩係知道今次我冇COUPON。兩個人,要了一個牛堡,一個羊堡。牛肉漢堡,牛肉唔太厚,牛味就幾強勁,不過未算JUICY,個包烘得熱熱,很夠力,芝士半溶狀態,好食。羊肉漢堡,有點意外羊肉帶來強勁羶味,不過都係我接受程度,很不錯。有趣的係蛋煎得半熟,懵懵地一咬攪到成口蛋汁,有蛋汁配埋黎食都唔錯,不過成手都係蛋汁就真係搵黎攪,番茄有點生,失了點分數。薯條,有點腍,跟餐唔可以加錢轉炸菇條,唔太靈活。食物水準,不過不失,有驚喜的係羊堡,不過來酒吧還是飲酒好了。
牛堡
羊堡

薯條,有點腍,跟餐唔可以加錢轉炸菇條,唔太靈活。