我成日經過的店舖,但成日無撞唔啱時間食嘢,今次終於有時間,立即入來一試以食拉麵嘅地方黎講都算大,所以唔怕無位簡單叫左一個秘製果仁醬拉麵圖中果粒係雞肉丸,由雞肉、蓮藕、蔥、辣椒等等打混,雖然有辣椒,但係唔辣,只有香味。不過呢粒雞肉丸太散,一點口感都沒有,一咬就開,當然,無沒話肉丸一定要彈牙嘅味道其實可以的,不過雞肉味不濃,就算話係豬肉都得至於麵呢,其實我就唔多鍾意博多拉麵系的,因為佢似廣東雲吞麵得來又沒有廣東麵的彈牙,不過我相信有人係鍾意的,所以我不能話佢唔好食,只係唔啱我口味。最後個湯,又因為我叫嘅係果仁醬,所以本身唔係純白雞湯底,所以又唔可以話佢唔夠雞味,不過以味道黎講係唔錯嘅,亦唔算太肥膩,合格的。簡單黎講唔係我杯茶,但平心而論算是還可以的。
以食拉麵嘅地方黎講都算大,所以唔怕無位

簡單叫左一個秘製果仁醬拉麵
秘製果仁醬拉麵
味道其實可以的,不過雞肉味不濃,就算話係豬肉都得
雞肉丸

簡單黎講唔係我杯茶,但平心而論算是還可以的。
2012-06-02
雞肉丸