2018-12-03
第三次黎食,真係食到窮喇呢幾個月🤭 今次同愛人月尾無錢唔食2人餐嚕,食拼盤算😂.特選日本產和牛肉眼食和牛揀鹽燒先食到佢既精髓架✋🏻 肉眼既脂肪遍怖成塊肉,入口即溶,不過我個人希望肥膏少返DD🧐.特選日本產和牛牛排肉呢個就正喇!D雪花幾靚!比肉和既脂肪少,我反而覺得佢既比例係最好,入口少左膩既感覺,無得易濟🤤.日本產和牛上牛排肉其實同牛排肉無咩分別,口感上無咁即溶姐,有嚼勁D,但都算好溶架喇🤣🤣.日本產豚腩肉豚肉係超抵食,好平,份量多,呢個豚腩油脂同肉既分怖各半,就算豬要燒耐D都唔UN,要講句好有豬味.野菜醋物沙律黎講呢到就算比較貴,但係酸酸地幾開胃,燒肉前可以揀黎食下😌 .梅酒解膩首選,配搭燒肉必備.食肉既拼盤,一啖肉,一啖飯,食哂都幾飽嚕,比起2人餐食到嘔都未食完,我反而覺得係好D既選擇👏🏻👍🏻.店名:和牛燒肉‧純 (尖沙咀)地址:尖沙咀東部加連威老道96號希爾頓大廈1樓3號舖
特選日本產和牛肉眼
特選日本產和牛牛排肉
日本產和牛上牛排肉
日本產豚腩肉
野菜醋物
梅酒
解膩首選,配搭燒肉必備
店名:和牛燒肉‧純 (尖沙咀)
地址:尖沙咀東部加連威老道96號希爾頓大廈1樓3號舖