2023-02-23 382 浏览
二访烧烤堂,同朋友倾开想食串烧,个脑就叮一声要嚟九如坊呢间烧烤堂,呢度环境好宽敞,坐位之间距离感好足够,而且楼底又高😂 坐喺度食下串烧饮下嘢真系好舒服。.而且佢哋串烧质素高,价钱唔贵,食物选择亦都好多,嚟到可以疯狂地剔嘢食,一定够钱出门口😂 以中环区嚟讲绝对抵食👍🏻👍🏻👍🏻.当晚平日嚟到,全场坐满🤣 真系好好生意,亦代表我选择正确,多人帮衬代表好食,而且食物一定日日清好新鲜😂.睇下我好开心咁点左啲咩😂 朋友好满意,话我够老友好介绍🤣🤣.孜然烧韭菜孜然烧蒜蓉茄子牛油蒜蓉焗金菇麻辣秋葵盐烧翠玉瓜焦糖青苹果鹅肝多士桂花蜜糖本地冷替茄蒜蓉烧广岛蚝(两只)川烧活蛏子牛油蒜蓉烧虎虾盐烧白鳝麻辣烧鸭舌秘制浇羊架豚肉豆苗卷厚切盐烧牛舌腩烧A4宫崎和牛盐烧开边鸡中翼(两只)盐烧原块鸡皮Sapporo Premium Draft (生啤买一送)最中饼配绿茶雪糕.全部食物即叫即烧,上枱节奏好快手,唔会等好耐,食物多元化,串烧好多款式,牛和同和牛必点,蛏子大虾🍤烧蚝超新鲜好食😋 原块鸡皮脆到好似食薯片😂 豚肉豆苗卷呢个配搭超级赞,有肉香又有豆苗湿润,可以食多两件都唔漏🫶🏻.迟啲再约多几个朋友嚟,可以再多点埋其
睇下我好开心咁点左啲咩😂 朋友好满意,话我够老友好介绍🤣🤣
孜然烧韭菜
孜然烧蒜蓉茄子
牛油蒜蓉焗金菇
麻辣秋葵
盐烧翠玉瓜
焦糖青苹果鹅肝多士
桂花蜜糖本地冷替茄
蒜蓉烧广岛蚝(两只)
川烧活蛏子
牛油蒜蓉烧虎虾
盐烧白鳝
麻辣烧鸭舌
秘制浇羊架
豚肉豆苗卷
厚切盐烧牛舌腩
烧A4宫崎和牛
盐烧开边鸡中翼(两只)
盐烧原块鸡皮
Sapporo Premium Draft (生啤买一送)
最中饼配绿茶雪糕
迟啲再约多几个朋友嚟,可以再多点埋其他野食,回头率高🎉🎉🎉
📍烧烤堂
地址:中环九如坊6-10号林氏大厦地下CD号舖