2022-01-19 43 浏览
我今次食⏳100分鐘任飲任食午餐。有三種既 。我揀左$138💸 A plan 加每人加廿蚊食海鮮 。兩個人加埋一就係3百4十八蚊 。好有仙氣既前菜 ? 😂🤣😹 有雜丸有泡椒雞腳指🦶🏽有鹵水豬耳仔👂🏽有醬油秋葵我個A plan包三種肉既 , 第一係美國安格斯精選牛板腱🐂 。每盤三片 。我地食左都有9盤 。有 D 係有發黑既🖤 , 應該係雪死左導致既😿 。第二種肉係西班牙栗飼豬 🐷 。每盤有三片 。我食打邊爐其實麻麻地食豬 。但衣款我地都食左9盤 😂🤣😹 因為佢唔 un 又唔柴 。係不過不失既 。😛最後一種肉就係我最期待既紐西蘭羊卷肉🐑 。每盤有三片 。應該又係雪死左 。因為烚下烚下既時候 D 肉發紫既💜 。 至於羊騷味唔係盤盤都咁濃 。因為羊脂盤盤都唔同。衣個係另加 $20 既海鮮 , 當中有花膠 • 海蝦🦐 • 蜆同埋唔記得左 。個蜆平均每五隻有一隻有沙既🤢🤢 。係手作茶黎既 。我地每款都飲左一樽 , 包括冰糖燉檸檬🍋 • 洛神花茶🌺 • 蝶豆花茶💜 • 薄荷烏龍茶🌱 。得薄荷烏龍唔係酸酸甜甜既 , 其他都係既 。🥰全部都好值得飲 。咁我今次係食佢個藥膳湯底啦 , 好岩女士 。個湯唔會

咁我今次係食佢個藥膳湯底啦 , 好岩女士 。個湯唔會話好咸 。都 ok 。