2024-02-08 31 浏览
今个星期日去开荃湾行街,行到攰就决定去食吓牛大人😆都系叫左最正嘅澳洲极上和牛吃到饱🥩$328每位仲附送澳洲M9和牛牛丸两粒~汤底都有10款可以选择,我哋今次就拣返平时食开嘅牛大人秘方麻辣锅,饮落几香唔会太辣🌶️🌶️呢个set系包晒所有肉任嗌,当中一定要试嘅当然系澳洲和牛M5牛肩卷、安格斯牛小排、安格斯一口牛肉粒、手切封门柳等等,而我自己最钟意嘅一定系佢嘅澳洲和牛M5牛肩卷,食落牛味浓郁,而且好腍,几乎入口即溶🥰另外仲有好多台式小食可以嗌,有盐酥鸡、台湾肠、甘酥脆薯,仲有好多款水饺同埋海鲜浆可以拣,自助区亦有多款酱料、蔬菜、丸类同埋饮品,真系超级多嘢食~ 佢哋嘅台式小食尤其系盐酥鸡同埋蒜片台湾香肠真系几好食,炸得香脆,入面嘅鸡肉多汁,完全好似系返咗台湾咁🤤最后甜品当然有每人一杯movenpick雪糕🍦食完真系非常满足🤰🏼

用餐时段