2022-12-12 1170 浏览
成吉思汗燒羊肉一流🤩平時我都好鍾意食羊肉,今日嚟到銅鑼灣呢度見到呢間燒羊肉超出名!即刻忍唔住同朋友試下先!🥗椰菜絲沙律一嚟到就會有洋蔥、椰菜放係鐵板上,呢個可以無限refill,蔬菜吸晒肉類嘅油脂,食落好入味!🐑燒肉酒場羊肉大盛首先嚟過羊肉大盛,有6款唔同部位,分別係羊柳、羊西冷、羊腿、羊卷肉、羊腩、羊後膝!食落羊嘅味道好濃郁,肉質有咬口,又唔會有羊羶味!不過份量唔算好多,過下口癮咁!🐄日本和牛肩呢個超推薦🫶🏻係我最愛嘅和牛!呢個燒較短時間就可以食,油脂分布平均食落入口即溶🤩🤩🥓金香葱薄燒牛肉呢個會另外有一碟蔥+蒜頭🧄我自己先將蔥同蒜頭放落鐵板燒一陣,再將燒牛肉燒一陣,包埋一齊食,超惹味🍗柚子雞腿肉肉質超嫩滑,燒落勁juicy!仲有啖啖柚子香~好清新!🍻三得利啤酒食燒肉又點少得啤酒呢,緊係要飲番杯啦!📍 燒肉酒場 (銅鑼灣)銅鑼灣登龍街28號永光中心10樓#銅鑼灣美食 #燒肉控 #銅鑼灣燒肉 #燒肉 #香港美食 #港島美食 #羊肉控 #和牛控

成吉思汗燒羊肉一流🤩

🥗椰菜絲沙律

🐑燒肉酒場羊肉大盛

🐄日本和牛肩
呢個超推薦🫶🏻係我最愛嘅和牛!

呢個燒較短時間就可以食,油脂分布平均
食落入口即溶🤩🤩

🥓金香葱薄燒牛肉

呢個會另外有一碟蔥+蒜頭🧄

🍗柚子雞腿肉
肉質超嫩滑,燒落勁juicy!
仲有啖啖柚子香~好清新!

🍻三得利啤酒
食燒肉又點少得啤酒呢,緊係要飲番杯啦!

📍 燒肉酒場 (銅鑼灣)
銅鑼灣登龍街28號永光中心10樓