2021-05-10
餐廳裝潢和餐桌都好有懷舊色彩但餐牌上面嘅嘢食一啲都唔「懷舊」。餐廳為多國菜餐廳。我哋屋企book 母親節前夕都食晚餐,縱然我好多要求(麻煩友)餐廳都盡量安排。當晚我哋家有個小朋友,餐廳仲特登同我講可以叫個炸魚薯條俾小朋友,唔使一定要叫本身set dinner嘅嘢食!員工態度好好!又同我家小朋友傾吓偈氹小朋友食!而且屋企人都話餐廳嘢食好味😋我哋本來另外係餐廳訂咗個蛋糕🎂,但係食完set dinner入面嗰甜品(士多啤梨撻配雪糕)已經好飽好飽啦!所以我就同餐廳職員講,我想拎走個蛋糕🎂。隔咗一陣,個經理話不如拎個蛋糕出嚟幫我哋影相📸️先,之後再幫我pack走。勁好人囉!之後影相先至係重點!本來我哋諗坐喺度影幾張相就算,個經理好熱情咁話「你哋會唔會想行多幾步去前面影靚啲」(門口附近有幅牆有古典畫嘅背景) 又幫我哋睇埋咩位好,又幫忙搬咗2張櫈俾我家2老坐整體來說,餐廳嘢食好食,甜品係一定要食!服務態度非常好👍價錢相宜
田園沙律
海膽刺身
燉湯
小朋友餐。炸魚薯條
鱸魚
慢煮法國春雞
M5和牛肉眼扒
必食甜品。士多啤梨撻
芒果蛋糕