2009-12-29 1 浏览
早前去過尚膳坊同男友慶祝聖誕節星期日晚上8點鐘, 依然有唔少客人, 不過我地留咗位, 即刻可以坐低男朋友叫咗個168套餐~首先侍應, 捧上熱騰騰老火湯 感覺都幾特別~ share咗啲俾男朋友飲, 大家都讚好~男友跟餐o既玫瑰花煙雞都好新鮮, 保持一貫o既水準!等咗一段時間, 香醋骨終於來, 酸酸甜甜好好味......全部嘢都好熱辣, 我諗要花好多時間去預備, 其實再等多陣都係值得!碟上每一款都咁好食, 男朋友鐘意食玫瑰花煙雞, 我覺得老火湯又健康, 無味精, 非常滋潤享用完豐富o既食物, 再嘆埋糖水- 分甘同味, 呢個餐真係好享受~我地臨走前再去櫃台問洗唔洗俾加一, 佢地都係話唔需要~ 不過禮貌上或者我地都好樂意咁留低咗啲小費, 先至離開~ 尚膳坊, 真係又要讚多你一次, 有機會一定再嚟幫襯~~
早前去過尚膳坊同男友慶祝聖誕節
男朋友叫咗個168套餐~
男友跟餐o既玫瑰花煙雞都好新鮮, 保持一貫o既水準!

尚膳坊, 真係又要讚多你一次, 有機會一定再嚟幫襯~~
2009-12-20
庆祝纪念