2022-08-10
之前一直想試好耐 但佢好難book 尤其係食飯時間🤣 所以今次特登提早食晚飯 所以終於食到了✌🏻✌🏻干煸四季豆 $75賣相同香味都非常吸引🥰 食落都好惹味好好味😋 不過食個時小心啲 因為會有啲花椒粒係到🤣 呢碟餸非常適合放飯😚 而且偏辣 所以更加送飯😝豉椒鵝腸 $105鵝腸一開始覺得唔係好多 但食下又有食下又有🤣🤣呢個一椒好好送飯😚 鵝腸好爽脆 而且好掛汁 豉椒汁正正常常既大排檔味道~秘製剁椒大魚頭 $138賣相超震撼🤣 勁多辣椒🌶️ 食落個汁偏油 而且都好辣 食得好過癮 份量都ok~楚撚豬油撈飯 $23第一次食豬油撈飯 按自己喜好 去調較豬油同豉油既份量, 第一次食個感覺都唔錯 都覺得幾好食 豬油好香 飯偏硬同夠干身👍🏻 可以做到粒粒分明~白粥 $13白粥佢地都煲得好綿 所以👍🏻👍🏻 米香味都有少少😋忌廉 $13康師傅冰紅茶 $12
干煸四季豆 $75
豉椒鵝腸 $105